Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zneuzivani kamaradky chyba

Od: tajemnak* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,
v minulosti sem zde zakládal několikero dotazů. Zde tedy v krátkosti:
V 6. třídě jsem nastoupil na 8-leté gymnázium, kde sem zažíval hotové peklo (málo sem se myl, neučil sem se, škola mi nebavila) s kolektivem a tato skutečnost se odrazila na mém sebevědomí. Za celé 4 roky sem s jedinou holkou nebyl venku. Nakonec sem se s jedním kamarádem přes internet dal do řeči a začali sme se bavit i o holkách. On to má s holkama o dost lepší než já a tak díky němu sem dosáhl toho, že se již umím bavit venku s holkou bez problémů (předtím to nebylo možné, nevěděl sem co říkat). Tento školní rok jsem nastoupil na střední školu, která se zabývá počítači (a tudíš zde není moc holek). Podotýkám, že do teď sem neměl holku, ačkoli alespoň si myslím to okolí neví. Bere mě spíše za "baliče" a popravdě mi to tak i celkem vyhovuje. Od začátku šk. roku sem byl možná se 7 různýma holkama více než 15x venku a již sem schopný oslovit nějakou holku a po chvilce konverzace si zjistit kontakt. Teď ke konkrétnímu problému:
Dal sem se do řeči s jednou holkou (zadanou). Dost sme se spolu bavili o Vánočních prázdninách. Byli jsme spolu během nich 2x venku, od té doby jednou. Skoro každý večer sme hráli nějaké hry a přitom volali, což se změnilo se začátkem školy. To by mi až tak nevadilo, ale už před týdnem sem začal mít pocit že mě "využívá". Zajímal by mne na to váš názor.
Po prvé sme byli venku, tam neměla ani příležitost. Po druhé sme byli venku, přitom sme se koukli na byt, který mám (více méně) pro svoje účely a já jí ho nabídl kdyby potřebovali s přítelem soukromí, že stačí říct. Po druhé mi nabídla že se spolu kouknem na film a jestli bych ji nepůjčil ty klíče. Tak jsme se šli do toho bytu koukat na film, kde sme se různě lochtali, leželi pod jednou peřinou atd. Nutno podotknout, že to bylo super odpoledne a předchozí pocit že se mnou šla jen kvůli těm klíčům se vytratil. Od té doby sme volali, až do té doby než začla škola. Na nějaké návrhy jít ven zareagovala tak, že není čas.. a na volání že nemá náladu. Nicméně většinou sme si psali dlouho do noci, chat byl celkem "dobrej" (jakože zajímal obě dvě strany a bylo to vidět..) Jednou když sme si psali tak si stěžovala na fyziku, já se jí ptal co potřebuje znát a ona že bych jí to vysvětlil na skypu. Na ten sem o víkendu neměl přístup a když sem jí to napsal, najednou mi nabídla že půjdem ven do KFC a tam jí to vysvětlím. Trošku napruženě sem šel, ale OK. Během toho odpoledne (který bylo velice povedený, krom učení sme hodně povídali, hráli kreslící hry a různě blbnuli) sem na to nějak pozapoměl, bylo to fajn a určitě nelituju toho že sem tam šel. (tak týden zpět) Nicméně dneska když sem jí psal, konverzace byla OK. Pak sem se jí zeptal, že sme dlouho nevolali, ona napsala "to jo.." a pak když sem se zeptal jestli napravíme napsala že teď ne. Pak sem se jí zeptal, co se jí chce dělat a ona na to že sedět a psát si. Já z legrace poznamenal "FB friends" a ona "Yea". Já na to potom, že nechci být jen FB friend :( :D myšleno s troškou nadsázky. Když odpověděla, že to mám blbý neodpověděl sem a ona po asi 5 minutách napsala "pojď něco řešit". Když sem se zeptal co, odpověděla že neví, že to už je na mě. Když sem napsal, že půjdu koukat na TV, napsala ne piš si se mnou pls. Moje odpověď "Já mám blbý že jsem jen fb friend a mám si s tebou psát? :D Tak až se nějak rozhodneš dej mi vědět" a ona na to "tak mi polib prdel :D"..
Jde mi o to, že se nemůžu zbavit dojmu, že mě jen využívá a píše si se mnou jen když něco potřebuje, nebo se nudí. A že se pořád musím snažit já... Ochotně sem se snažil, když to bylo nějakým způsobem "střídavě", ale abych jí zabavoval když se ONA nudí a já bych v tu chvíli dělal něco jinýho .. nezdá se mi to fér. A když chci volat, nebo jít ven tak zas nemůže ona a radši sedí u FB.
Nemůžete vědět co se jí honí v hlavě, ale přesto bych ocenil nějaký názor na vzniklou situaci a případný postup jak dál. Na závěr ještě podotknu, že je klukama docela dost obletovaná (nosí jí pořád pití a tak.. jsou 3 holky v klučičí třídě tak se není čemu divit.) Předem díky za názor

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Myslím, že cítíš dobře, jak to je. Jsi mladý a máš obrovskou výhodu, že se umíš ze svých chyb poučit a neopakovat je, tak si promysli, jak budeš příště postupovat, aby ses tomu vyhnul. Jakmile se někde zavedeš jako tzv. staráček, který se zajímá o potřeby holky pomalu víc, než ona sama, jsi vždy k dispozici, nabízíš, bavíš, pomáháš, rychle se zavedeš a zaškatulkuješ jako ten, který je využíván a kterým si je absolutně jista a to ti přitažlivosti v jejích očích nepřidá a moc těžko se to mění. Ona sama ti dala dostatečně najevo, že s tebou chodit nechce a nemůžeš nic čekat, nemrhej silami, city a časem a zkus to někde jinde.

doplněno 15.01.15 18:57:

Měla v tobě mopsla a štve jí, že se jí dostáváš z područí, jen to zkouší, jestli má ještě tu moc, nebo z tebe zas umí udělat toho otroka. Prostě ji ignoruj a najdi si jinou. Myslím, že máš na víc, než na frajerku s IQ bublajícího bahna, co má místo úst žumpu.

hodnocení

2x

Ahoj. Myslím, že Tvůj dojem je správný. Jsi jí dobrý jen když něco potřebuje. A navíc se Ti snaží diktovat, co máš a nemáš dělat. Když není po jejím, docela vulgárně Tě odpálkuje. Hoď ji za hlavu, nejsi přece žádný trouba a pro někoho jen "nouzovka" když se jí nikdo jiný právě nevěnuje. Zasloužíš si lepší, tahle za Tvůj čas nestojí. Ať si jí obletují ti, kterým to dělá dobře. Ty to nemáš za potřebí a klidně ji to dej najevo, že není středem vesmíru..

doplněno 13.01.15 23:17:

Není zač, pěkný večer i Tobě. A jasně, nevnucuj se jí!

tajemnak*
hodnocení

Děkuji moc za rychlou a upřímnou odpověď. Není to pro mě nejlehčí, když je to holka se kterou se teď bavím snad nejvíc ..

Začnu tím, že jí nebudu psát na fb jako nějakej ocas. Snad to vydrzim :)

Přeji hezky vecer :) (omlouvam se za diakritiku, jsem na mobilu :/ )

eivlis*
hodnocení

2x

Tak jsem docetla a bohuzel si myslim to same co nazor vyse a to, ze ji delas naprostyho vola..Skaces jak ona piska a ji se to libi.Ona mi prijde jako vsechno mozny, ale urcite ne fajn a prijemna holka..Dokud budes skakat jako ona chce, tak ona bude stale piskat..Ja byt tebou, tak se na ni vykaslu..

tajemnak*
I vam velice dekuji za precteni a odpoved. Kdyz uz sme venku, nebo volame tak je fajn. Nechci byt figurka, ale je pro me porad jeste trochu vzacnost, ze ma nekdo o me zajem, i kdyz neco potrebuje. Casem se urcite otrkam :) Kazdopadne se od ni odmerim.
Prijemny vecer :) a jeste jednou diky
eivlis*

Otrkate se, to vam slibuju..Byla jsem kdysi podobna jako vy a cas a par let navic me naucilo se divat na zivot, lidi jinak..:)Kolikrat jsem se nechala nekym vyuzivat, sama jsem si to dobre uvedomovala, ale neumela jsem se tomu ubranit, protoze jsem byla dobrak od kosti jak mi casto lidi rikali, ale casem jsem poznala manzela, ktery me ukazal moji hodnotu a ja jsem opravdu prozrela a tyhle lidi co druhe jen vyuzivaji vych z oci do oci a i s radisti poslala do..Clovek se nesmi dat..:)Ona vam za to opravdu nestoji..

culdabulda1*
hodnocení

1x

a to nejde - psát si jenom nezávazně, pro zábavu a nic od druhého neočekávat? Myslím, že si dnes mladí lidé (i staří) píší na netu často jenom aby si pokecali, proč od toho očekávat něco víc?! Zkuste si i Vy určovat nějaká pravidla a uvidíte ... - hlavně bych to brala jako zábavu.

tajemnak*
hodnocení

Tak skoro po měsíci se toho dost změnilo...

Stali se z nás kamarádi z výhodama, dvakrát jsme se navzájem "udělali". Jenomže sem se do ní tak trošku zamiloval, na valentýna jsem ji dal červenou růži, ze který měla radost. Ona mi dala náramek, trvrdila že tam chtěla dát srdíčko ale působilo to moc dětsky. Včera nechtěla nic "z výhod" dělat, tak sem nenaléhal. Když prohlásila, jestli se mi ten náramek líbí, že mi ho původně chtěla koupit ale že je to lepší z lásky a vlastníma rukama.. Já jí na to ukázal video, s vyznáním...

Ona to po 5sekundách stopla, když poznala o co jde a vhrkli jí do očí slzy. Řekla, že jí to mám poslat domů, že teď se na to podívat nedokáže.

Doma když sem jí to poslal, napsala že jí strašně moc dojalo, že brečí jako malá holka. Já na to, že sem nechtěl aby brečela a ona odpověděla, že jsou to spíš slzy štěstí. Když sem se zeptal, jestli chce být se mnou odpověděla že ne, že se nechce vázat po rozchodu, že bychom se k sobě nehodili a že by mě měla ráda jako nejlepšího kamaráda.

Už asi týden před tím mě poprosila o klíče, že by chtěla s jiným kamarádem volnej byt.. (proč asi každýho napadne, tak mi to i napsala)..

Já ji ten den ve vyznání řekl, že ať se nezlobí, ale že jí ty klíče prostě nepůjčím. Odůvodnil jsem to tím, že člověku kterýho miluji a udělal bych pro něho všechno by ona taky klíče nepůjčila...

Ona na to, že se mnou už nic mít nechce, že si bude píchat s kým chce jak chce... A že chtěla mít kamaráda se kterým by si jen tak zašla na film, odreagovat se po náročným týdnu a tak..

Já jsem z toho dost v háji, pořád na nímyslím.

Poradíte mi co mám dělat dál a jak zapomenout? Děkuju

ben®

Dobrý den, za sebe - já Vám v tomto už radit nebudu. Nemá to význam. Musíte si to "vyžrat", když žádné rady nepříjímáte. Zdravím!

doplněno 15.02.15 19:30:

Také to neberte zle - trápíte se kvůli slečně, která je potvora. Pomůže Vám jen čas.

tajemnak*
Neberte to zle.
Rady prijimam, snazim se zauvazovat vsechna pro a proti. Ono je lehke radit ze treti osoby, kdyz nejste zainteresovan. Nepsal sem ji dva dny, pak se ona ozvala sama, zacli sme si psat. Neni pro me legke ji ignorovat, jsem rozhodnut ted, ale za par dni kdyz budu mit "slabou" chvilku se neudrzim a budu mit zas tendenci ji psat.
Snazim se, lpravdu. Skryl sem chat s ni a vypl sem si jeji online stav na FB aby mne to nesvadelo. V noci sem se dvakrat vzbudil, prvni co me napadl bxla ona. Jsem v tom az po usi. Dneska sem se chtel idreagovat v nakupnim centru, ze oslovim par slecen. Budete si myslet, ze si vymyslim ale potkal sem ji a i s tim vyhodakem. Je to jak z blbeho filmu..

Ona moc dobře ví, že jsi pro ni lehce k mání a využívá toho. Ty ses pro ni nestal "kamarád s výhodami", na to má jak vidíš jiné. Tobě 2x jen umožnila ty "výhody", aby jí měl kdo půjčovat ty klíče od bytu. Vzpamatuj se, začni si víc vážit sám sebe a nedělej nikomu hlupáka! Anebo čekej až na Tebe zase u této slečny přijde řada.. Ale myslím si, že pokud jí nebudeš půjčovat klíče od bytu k radovánkám, už Ti těch "výhod" moc nedopřeje. Neber to ve zlém, ale musíš být asi hodně zoufalý, když stojíš o takovou slečnu. Jsou ale i lepší!

tajemnak*
Já si to uvedomuju, ze me vyuziva, ze ze sebe delam vola. Ale psali sme si skoro kazdy den, vi o me dost veci co nikdo nevi. Neda se na to tak lehce zapomenout. Kdyz sem potreboval pomoct z chemii, pomohla mi..
Proste porad doufam, ze se to nejak zlepsi, i kdyz vevnitr citim ze ne.
Dekuji za povzbuzeni :)
K tomu ze jsem zoufaly. Ona je moje prvni sexualni zkusenost, nikdy sem s holkou nemel nikdy vice nez libani a vzdy to byl "ulet".
Co čekáte od holky, která má vztah a spí i s dalšími? I kdyby s vámi nakonec chtěla mít něco více, stejně bude lést i jinam. Buďte rád, že její chování vidíte už teď.
Jí vyhovuje, že za ní lezete, chce si vás takto udržet, proto, když jste jí nenapsal, vám sama napsala.
Přestaňte ze sebe dělat troubu a ukončete s ní styk, jinak na tom budete furt stejně. Ona s vámi nikdy chtít vážný vztah nebude, je potřeba to pochopit.
kutululu

To co popisuješ nemá ani nic společného s kamarádstvím. Prostě Tě nechutně zneužívá a to jen kvůli tvému bytu. Je samozřejmé, že si s Tebou bude psát a občas někam společně zajdete, ale to jen proto, aby to nevypadalo zas až tak okatě jako využívání a ty si jí ten byt půjčil. A když jí řekneš že ne, tak Ti napíše, že s Tebou už nic nechce mít? Tak to bych jí okamžitě poslala do háje. A divím se i Tobě, že máš vůbec zájem o takové děvče...

tajemnak*
hodnocení

Tak zase po čase...

Měla mě asi do začátku května v bloku, odblokla si me, pridala a obcas si napiseme.

Ponodblokovani minpsala, ze ji mrzinjak to mezi nama dopadlo a ze to mela tezky at ji pochopim..

Hral jsem "naoko" ze nevim, ze si to musim rozmyslet. Docela sem o to stal, ale zrovna sem ji dostal z hlavy...

Porad chodi s tim samymklukem. Kdyz sinpisem, tak to vzdycky vedu ja.. Kdyz jsem psal, ze driv nas ta konverzace bavila oba, tak psala ze ji bavi i ted.. Jen ze nevi moc o cem psat, ale kdyz jsme o necem psali tak odpovidala zaujate..

Nadhodila tema moje byvala pritelkyne (ona nevi ze je byvala... Jednou nas spolunpotkala ve meste), ja se do toho nejak zamotal a vysledek je ze sem si u ni zase vylil srdicko. Strasne me mrzi, ze uz to neni takove jako to bylo predtim, driv kdyz jsme "kamaradili" a ja mel spatnou naladu, vzpomel jsem si na ni a razem jsem byl veselejsi.. A ted nevime o cem si spolu mame psat, pritom v minulosti to bylo uplne jine..

Je mi z toho smutno :( myslel jsem ze sem ji z hlavy dostal, ale asi ne...

Nezlobte se, tohle neni ani tak zadost o radu, nybrz takove vypsani... Preju hezky vecer

culdabulda1*

- no máte to, vy mladí těžký, jsem docela ráda, že už to mám celkem úspěšně za sebou.

Tajemnak: Komu není rady, tomu není pomoci, že?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste praktikovat zdvořilý nezájem - ale, bude to pro Vás těžké. Zdravím!

kutululu
hodnocení

0x

Také mám takový dojem, že jsi jí dobrý jen když něco potřebuje. Půjčit klíče od bytu, naučit fyziku a nebo když se nudí. Byli jste spolu venku, aniž by něco potřebovala? Možná si moc rychle ukázal, že jsi dobrá duše a aniž by to ona sama měla v plánu, tak toho začala využívat. A po tom, co Ti teď napsala bych jí přestala psát být Tebou a čekala, až převezme iniciativu ona a co se z toho časem vyklube.

tajemnak*
Dobry den, dekuji vsem za odpovedi. Ackoli je to pro me tezke, rozhodl sem se ji ignorovat. Nejsem si jist, jestli zrovna stastne.
Vcera mi napsala na FB, napsal sem ji jestli si rozmyslela (ten fb kamarad) a ona ze sem ji tu pr*** jeste nepolibil. Napsal sem, ze nebyla prilezitost a ona to svy "nebud labut a baf se normalne". Napsal sem ji, ze bych se BAVIL rad, ale psat si ted nechci. Zobrazila, neodpovedela.
Dneska ve skole kdyz sem ji potkal sem se kouknul jinam a ona na to "a jak dela ze nevidi, ani nepozdravi". Pak sem nejak pokejval hlavou jako hmm tobe fakt nerozumim a sel dal. (to asi nebylo nejstastnejsi). Na obede sem sedel s jejim spoluzakem ze tridy, ona k nam po 5 minutach prisla a pozdravila jen toho spoluzaka (rekla jeho jmeno).
Hraje hru, nebo sem to kompletne pokazil? Porad se ve me pere to napsat, nenapsat. Zatim se drzim, ale potreboval bych nejak pomoct. Diky
iz*

Klíče už ti vrátila? (Příště radši nic nenabízej.) Souhlasím s předchozími názory. Nebuď moula a nenech se využívat, máš na víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]