Nejste přihlášen/a.
Ahoj, předem se omlouvám ale nevím kam jsem to měl zařadit... ale k otázce, můžu mít puštěný tento subwoofer s reprákama alza.cz/... tak nějak na plno v bytovce? celkem to duní a řve a starý soused nad náma je z toho celkem na prášky... (jestli si myslíte že jsem bezcitný člověk že ho štvu tak celkem mě to baví... dělá nám naschvály a vymýšlí po čem ****
) tak se ptám jestli to můžu pustit? děkuji
klidně, ale "v pozdějším věku" to budeš nucen poslouchat pro změnu Ty...a nevím, jak se Ti tam bude bydlet...jsem sice trochu starší, než Ty, ale měli jsme donedávna podobného mladého souseda...asi byl hluchý...někdy to končí v komisi na OÚ...
doplněno 03.02.15 18:20:až budeš třeba zítra sledovat nějaký zajímavý film, přál bych Ti podobného souseda, jak jsi Ty, abys neslyšel slova herců, ale jen dum, dum, dum...takže ani do 22, ani do 21 ale s ohledem na okolí; myslíš, že všechny baví stejná "hudba?...
doplněno 03.02.15 18:22:když chceš mít problémy, tak jen tak pokračuj...
To jsem rád ale jen nějak do 21 nebo 22 hodiny myslím ne? a v pozdějším věku? to mám času
plánuji si pořídit něco takového alza.cz/...
ale zas to nepouštím pořád... nějakou tu hodinku až 4 skoro každej druhej den
buší nám do topení a jen čekám kdy nám budou před barákem bliakt modré majáčky
Kdybych pomyslel že bych měl podobného souseda jak já tak by mě to celkem štvalo ale né že bych mu bušil do topení... však vy nevíte co pořád vymyšlí za blbosti jak je celej den doma... jednou nechal udělat jakousi žlutou čáru asi 1 metr od bytovky že za tou čárou nesmí parkovat auta aby se tam dostali hasiči... večně je to plný takže by tam to auto hasičů ani nevjelo... bylo celkem dobrý že my jsme tam zrovna stály takže byla čára asi 4 metry mezera a zase čára... a co je ještě lepší asi za měsíc ta čára zmizla pak začal vymýšlet že skácí velkou břízu která už tam roste pěkně dlouho... že ho to nebaví pořád zametat... zametal to tak jednou jinak to dělá moje mamka... a navíc ta bříza je jedína zelená věc která tam je... jelikož máme klíčky od kotelny kde se vytapí celá bytovka a můj taťka má instalatérskou firmu tak k nám pořád chodí že buď že mu je zima nebo vedro že protápíme... celou bytovku s tím akorát otravuje... a podobných věcí je moc...
Doporučuji mít stejného souseda jak my... problémy?
Což není důvod se mu "mstít" tímhle stylem. Taky mám za sousedy kretény a i když jim v případě potřeby řeknu svoje, nehodlám je dráždit.
Svým chováním si koleduješ o to, že buď opravdu pán zavolá policajty pro obtěžování hlukem, na což jsou normy, případně dostaneš jednu dvě po hubě, třeba berlí. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.