Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tristiva zlomenina

Od: diana* odpovědí: 1 změna:
Dobry den jsem po operaci ruky,mam tristivou zlomeninu. Dostala jsem dve titanove dlahy a nahradu za kloub. Byla jsem ted na kontrole uz je to 8 dni od operace, takze me pustili domu, meli me vytahovat ztehy, ale skrz otok se nedalo nic delat.Doktor me, ale zdelil, ze me pri dalsi navsteve, se to pokusi skrci do praveho uhlu, ruku mam ted mirne pokrcenou, bojim se toho krceni, boli to hodne?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to znamená "bolí to hodně"? Když někdo uvádí, že porod dítěte bolí, já po prvním porodu manželky říkal, že za čokoládu klidně znovu. Po druhém a 10ti hodinách bolestí a následné 1 hodině šití jsem pochopil, že bolest dokáže být dost nepříjemná...

Bolest je relativní pojem. Lepší bolest fyzická na pár minut-či hodin a dnů, než bolest psychická- trápení se, že mám ruku deformovanou a že se na mne někteří dívají jako na mimozemšťana...

Právě dnes mne příšerně bolí za krkem - uvažuju o návštěvě doktora a injekci... ale ona ta injekce tak moc bolí.. - Prostě, co je lepší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]