Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné spaní

Od: autobus® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám již delší dobu problém se spaním. Po prvním probuzení (může to být NĚKDY i v jednu hodinu v noci) a návratu z wc je téměř vždy rozhodnuto, že již neusnu a to může trvat rozdílně - samozřejmě odhadem - půl a třeba i dvě hodiny.Po delším rozhodování jsem navštívil neurologa,který mi krom některých rad předepsal lék CIRCADIN 2 mg./ 21 tablet. Jsem v polovině doby užívání ale nepozoruji nějakou změnu k lepšímu. Vyzkušel jsem po různých doporučení snad již všecho možné ale přesto se svěřuji " s nadějí, že někdo má podobný problém a zná radu. Za takovou již moc děkuji a jsem s pozdravem. P.S. Jsem důchodce a pracoval jsem v nepřetržitém provozu a na práci nočního hlídače si netroufám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

No já důchodce nejsem, ale když se v noci probudím, tak kolikrát pak taky nemohu usnout. Léky na spaní neberte, jsou návykové. Navíc jste asi ve věku, kdy se noční nespaní stává tak nějak pravidlem. A nepomohlo by vám číst si třeba knížku? To u mě zabírá. Přečtu pár stránek a šup hup - už se hlásí spánek.

rebeka*
hodnocení

0x

Před spaním snězte 1 sušenku z konopí a budete spát celou noc.

111®
hodnocení

0x

no důchodci to tak mívají, já se také budím...a nepřetržitý provoz to ještě umocňuje, včera jsem se vzbudil také po 1h a zabral až kolm 5té

ju*
hodnocení

0x

Počítat ovečky, já někdy počítám do tří do čtyř...

honzajs122
hodnocení

0x

mám to tak nějak podobně, hodinovou přestávku, klidně a pak ráno vstávat do fachy ...paráda
bohužel nic nepomáhá, občas si dám téplé kakao, nebo čokoládu a občas to pomůže ...
ale mě to trošku dělají nervy, když jsem s přítelkyní, spím jako mimino :-D

hm*
hodnocení

0x

Když jste důchodce, tak čemu to vadí? Normálně bych si lehnul a zkusil usnout, kdyby to nešlo, tak bych si vzal knížku, pustil si film, nebo potichu rádio, nebo bych vstal a zapnul počítač, nebo bych šel dělat nějakou drobnou práci, ... A až by se mi chtělo, zas bych šel spát. Že budete nedospalý, to přece nevadí, schrupnout si můžete pak během dne. Jéje, když nemusíte do práce, tak je přece skoro jedno, kdy přesně spíte. :)

milky
hodnocení

0x
Mě pomáhá televize pokud nejde neusnu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]