Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít bohatého milence

Od: agra odpovědí: 12 změna:

Mám velké finanční problémy... manžela, se kterým to dlouho neklape... toužím po muži, který mi dá lásku...finančně podpoří... kde najít? jak? bojím se seznamek, úchylů...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Zde na poradně asi těžko. Tady se radí zadarmo. A že by se tady zadarmo angažoval nějaký bohatý sponzor, tomu moc nevěřím. To asi nebyla dobrá volba hledání ve Vámi požadované kombinaci. Zkuste se pokouknout jinde - podávala se majetková přiznání. :D Kdo ví?

agra
hodnocení

děkuji vám oboum za odpověď.. nehledám tady muže, tady chci pouze radu.. když vidím ty ženy, umělé, silikonové, ale mají je... já na ně nemám, jsem obyčejná ženská. nedostanu se do lepší společnosti... toužím po vztahu, lásce, kde nebudeme řešit finance.. jako dosud s manželem, na denním pořádku, finanční hádky... já už nemůžu, chci poznat něco jiného...

Víte, před oltářem zazněl slib, že budete spolu sdílet dobré i to zlé. Proč z něj tedy utíkáte a děláte vaši situaci ještě horší než je? Není partner právě ten, s kým se má tato situace řešit jako první?

agra
hodnocení

On nemá zájem.. manžel. Žijeme vedle sebe, ale ne spolu. Děti mít nemůžeme. Vztah nemá smysl. Myslím, že on už "tu svojí" našel... prostě konec.

Proto chci najít...

dusatka*

No já nevím, ale pokud máte za sebou hádky o finance a máte toho plné zuby - já bych se spíš rozhlížela po lukrativní práci a dělala něco pro to, jak ji získat, než abych hledala chlapa, kterému se pověsit na krk, ať se stará.

lidka*

Tak nehledejte bohatého milence, ale opravdového chlapa, o kterého se budete moci opřít, když bude potřeba. A jestli tedy si s manželem už nemáte co říct a je to oboustranné, děti nemáte a tak Vám nic nebrání v rozchodu. Špatně jste tu svou pomoc o radu pojmenovala - to bylo skutečně zavádějící a jak vidíte, vyvolalo to dosti ironické odpovědi. Takže opravdu asi nemá cenu, abyste se spolu trápili. A Vám přeji, ať toho svého vysněného muže najdete. Nebude to doufám jenom o penězích, ale vzájemné lásce, toleranci, pochopení ... Potom i přechodné finanční problémy se dají překonat, když je snaha na obou stranách. Opravdu bych Vám to přála, teď už bez ironie. Dobrý večer! :)

A není tedy v tomto případě lepší vztah nejdříve ukončit a pak se vrhnou vstříc nové kapitole života? Chce to chodit mezi lidi a nebát se seznamovat. Ti co mají hodně peněz jsou většinou hodně pracovně vytíženi. Tak nevím, jestli je to to pravé pro vás. Zkuste kdyžtak i nějakou tu seznamku.

hodnocení

1x

Ty jsi z jihu čech? Tak to musíš do středních čech ;) A hledej po ředitelech, jednatelech, senátorech atd Ještě že tam do těch skupin nezapadám, alespoň vim že nepůjdeš za mnou

crazim*
hodnocení

1x

pochybuju, že kdybys našla bohatého přítele, byla bys za vodou. Uměla prsa nejsou všechno...a bohatí jsou většinou povahově uplně jinde než ti "chudší". Musela by jsi řesit zase jiné problémy..

jestli hledáš opravdu lásku, tak buď svá a nemiř tak vysoko.

hodnocení

0x

Hledáš lásku anebo peníze? Pokud chceš mít milence kvůli penězům, staví tě to do ne zcela dobré pozice...

hodnocení

0x

Jsou jich plné sněmovny a ministerstva a celá státní správa a to do tisíců. Stačí si vybrat a my ti to z daní ještě zaplatíme.

doplněno 01.07.09 20:51:

To byla nadsázka a teď vážně. Obyčejně to dopadá tak, že si člověk nadělá do vlastního hnízda, slušně řečeno. Srovnejte si v hlavě co vlastně chcete, jestli milence, nebo peníze, nebo obojí. Manžela vyšoupnout protože už nevyhovuje. No vy třeba za chvíli nebudete vyhovovat milenci, to budete hledat dalšího? Nevím jestli máte děti, ty potom půjdou kam. Finance jsou v dnešní době na prvním místě. Jsou opravdu to nejdůležitější? Vím, každý má svůj pomyslný žebříček hodnot nastavený jinak. Hodně štěstí, budete ho potřebovat.

hodnocení

0x

Je to sice z Blesku, ale třeba se tam inspirace najde:

blesk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]