Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit pečený čaj?

Od: daasd odpovědí: 11 změna:

Kde koupit pečený čaj, když ho nechci kupovat přes internet? Drogerie, supermarket, lékarna? Existuje nějaký speciální obchod na pečené čaje, respektive na čaje celkově? Chtěla bych si vybrat a nevím, kde se to dá koupit... nějaký kvalitnější.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi to nekoupíte pod tímto názvem. "Pečený čaj", je prostě doma připravované ovoce a říká se tomu tak proto, že se to upravuje v troubě a pak zavařuje. Sama si ho dělám každou sezonu. A můžete si ho udělat velice jednoduše doma. I když nemáte zahrádku a vlastní ovoce. Doporučuji dělat v sezoně, kdy je všelijaké ovoce na trhu a je levnější. Ale klidně můžete i teď, ale vyjde Vás to draho. A pomeranče nedoporučuji, je to pak hořké. Dělá se z mirabelek, hrušek, jablíček, švestek, a tak dál. Okoření se podle vlastní chuti. Pak jenom skleničku otevřete a dáte do hrnku jednu lžíci a zalijete horkou vodou. Je to fakt moc dobré. Můžete ovonět rumem.;)

zdravím,,,,dáváš tam cukr?To vypadá zajímavě,,

hodnocení

2x

Pečený čaj lze koupit i v některých cukrárnách. Přeptejte se u Vás, třeba ho budou mít.

doplněno 01.03.15 19:08:

suzymon - souhlasím s Vámi, doma udělaný je výborný. Já sama jsem ho nedělala, ale dostávám ho od mé kamarádky a ten je opravdu vynikající.

lucie*
hodnocení

2x

U nás jej jde koupit v kavárně-cukrárně(je v nápojovém lístku a jde i koupit na baru)a také v obchodě s bylinkami(kde mají vonné oleje,ručně vyráběná mýdla,čaje sypané...) a také v obchodě s dárkovým zbožím.

sebod*

Výborné pečené čaje vyrábí firma Madami. Mají obchodní zástupce po celé republice a dodávají čaje do různých obchodů. Jejich čaje jsou husté, ne žádný "tekutý kompot". Zkuste je kontaktovat, třeba některý jejich obchodní zástupce je někde u Vás poblíž, nebo dodávají do nějakého obchodu poblíž Vás.Jejich exotická směs je naprostá mňamka.

lidus*
hodnocení

1x

Počkejte do léta ten kupovaný nelze s tím co si uděláte srovnat. Dělám (dcera dělá, já jsem líná) jednodruhový, více druhový a taky mišmaš v tom je úplně všechno ovoce včetně černého bezu, ( vždy citron + pomeranč i s kůrou), moje doporučení je, čím víc rumu, tím je lepší. Ovoce vám nedozrává stejně a tak dáváme vždy do krabičky zmrazit a pak vše použijeme.

hodnocení

0x

Lékárny-tam ale bývají drahší a pak taky v prodejnách se zdravou výživou jsem je viděla i ve velkém-dárkovém balení.Objevují se sem ,tam i na Slevomatu.

hodnocení

0x

Tak to se omlouvám. Já jsem si ho pokaždé dělala doma sama, tak jsem si myslela, že se něco podobného prodávat bude, ale pod jiným názvem.

mirka81
hodnocení

0x

Jestli jsi z Prahy, tak docela dobrý výběr mají v Nuslích v obchodě s kořením a čajema. Mají asi deset druhů. Jsou to takový malý lahvičky.

padlo

@mirka81 můžeš napsat kde v Nuslích?

mirka81

Tu: kralovstvichuti.cz/.... Na jejich stránkách jsem je teď nenašla, ale kupovala jsem je tam před vanoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]