Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .Mám totaz na placení internetu. Dneska nám došla faktura na zaplacení a termín je do 12.1. Ale dneska nám volali z O2 že firma končí a 26.1.nám zapojí internet od nich tak nevím kolikrát to máme platit když to platíme na tři měsíce to budem platit dvakrát? Děkuji za odpověd
Zdravím, 2x byste to nejspíš paltit neměli, ale vzhledem k různým podvodům ve všem možném bych na vašem místě uričtě obtelefonoval minimálně infolinky jak O2, tak firmy, kde jste internet měli a pokusil bych se zjistit další informace, protože že kvůli konci jedné firmy by si vás jen tak někdo jiný připojil se mi zdá docela podezřelá a nepravděpodobná.
U O2 je zajištění internetového připojení zajištěno smlouvou,obvykle na dva roky.Pak se platí fakturou měsíčně za paušál,pokud chcete skončit,tak se smlouva vypovídá dva měsice předem.Pokud jste měli internet oid někoho jiného,pak musíte zaplatit do data skonšení,u O2 pak až po uplynutí měsíce užití jejich služby,.
Já dnes platím k 29 1 2015- 698 Kč za rychlý internet a 69 kanálů televize i HD.
JABRAKA
podle mého jde o to, že O2 se rozděluje na více společností.
Pokud je internet uhrazen na další 3 měsíce, určitě nebudete kvůli této změně platit znovu. Úplně správně by bylo mít 2 faktury dle toho, jak budou tyto 2 společnosti fungovat. tj do 25/1 a od 26/1. Pokud už je faktura vystavená určitě jí započítají i v nové firmě nebo si to mezi sebou vyúčtují, aby jim to sedělo. Za jednu službu 2x neplaťte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.