Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebankovní společnost

Od: sarka666 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

pracovala jsem cca 1,5 roku pro jednu nejmenovanou nebankobní společnost. Po této době jsem se rozhodla u této společnosti odejít a přejít k jiné. zažádala jsem si tedy o ukončení k 31.12.2014 s tím, že mají dovolenou a vše začnou řešit až 5.1. k tomuto datu si měl manažer přijet pro smlouvy a výběry, které byly uskutečněny do konce roku. K mému překvapení se někdy neozval... až po třech týdnech kdy probíhal audit na mě naklusaly dva páni (manažer a oblastní ředitel) že jsem zpronevěřila peníze, nenechali si vysvětlit že tu splátku mám u sebe jen jsem to neměla komu odevzdat. Jednalo se o 600kč, které dostali. audit stále není u konce a já se dozvídám, že jejich nový obchodní zástupce chodí po klientech a vykládá, že jsem zpronevěřila 60 tisíc a jdu do insilvence... Mám se možnost bránit? Opravdu nemám nic zpronevěřené... ale poškozují tak mojí důvěru u potencionálních klientů i mezi lidmi co mě znají :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle je v téhle branži běžné. Bránit se můžete leda tak trestním oznámením pro pomluvu nebo něco takového. Ale pověst to už stejně nevyžehlí. Je dost možné, že by tyhle lži by vznikly, i kdybyste všechno vrátila včas, lepší bylo všechny věci doporučeně poslat na sídlo, peníze složenkou. Doufám, že máte na těch 600 doklad, že si je pánové převzali, jinak máte problém. Jinak vám nezbyde nic, než dělat to samý, šířit protipomluvy a každému dokola dokazovat, že v insolvenčním rejstříku nejste a není proti vám vedeno žádné trestní řízení.

Pokud na to už nemáte žaludek, zrušte živnost a jděte dělat třeba do banky. Zkušenosti máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]