Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To je pech

Od: bozka* odpovědí: 3 změna:

Přítel jel teď na jendu akci s partou, i když sme měli být spolu. Vrací se v sobotu, no a další víkend měl přijet k nám. Jenže naši žijí od výplaty k výplatě a mne zrovna nevyšla žádná brigoška ani v supermarketu, ani u benziny, prostě nikde.
Takže zrovna ten výkend je před výplatou no a prostě přijet nemůže, nebudeme mu mít co dát k jídlu, a já ze stejných důvodů nemůžu za ním, takže se uvidíme až v půlce července. Mamka mi navrhla, že by přítel mohl přijet na jeden den ve středu a ještě jednu třeba v pátek, jenže on nemůže. Má brigošku, úklid není to nic moc, 2x týdě na 2 hoďky.Jenomže k nám na vesnici je omezené spojení, takže problém s tím, že by přijel po brigošce. Na kole nepřijede, bude teď z té cykloakce unavený a já to na kole neujedu ani náhodou. Je to 63 Km, takže super no, to znamená, že může přijet tedy ten příští týden ale když on má aktivity, sport, pak hospodu s trenérem, doučko angliny(příprava na vš, která mu letos nevyšla, tak na příští rok),pak chce někam na jeden den s kámošem, no chodí na masáže. Prostě je to tak, že nemá čas přijet. A já za ním kvůli penězům nemůžu, jen jízda tam mi přijde na 100Kč, o prázkách mi sleva neplatí.
No a že by přijel tedy ten další týden na dva dny, nejde, protože zase má své aktivity které přece nebude rušit a ani by je asi nezrušil. Je mi to líto ale holt se čtvrt prázdnin neuvidíme.
Ale něco mi říká, že když teď se nevidíme, protože je na kolech, že by pak teda něco zrušit mohl ale asi ne ne. Holt až tak důležitá pro něj nejsem. No nic jen sem se potřebovala vypsat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To není pech, to je znamení! A záleží jen na vás, jak jej dokážete přečíst. Jemněji to sdělit neumím, ale věřím, že jsem se vyjádřil naprosto přesně. ;)

girasol*
hodnocení

2x

Vaše pocity naprosto chápu, taky jsem zklamaná, když nám s přítelem nevyjde setkání. Jen jak radí strejc, zamyslete se nad tím, jestli s vámi není, protože má ty akce, nebo má ty akce, aby s vámi nemusel být.

A taky mi není jasné, on k vám může jen když mají rodiče po výplatě? Jde vám oběma o to, abyste byli spolu, nebo se k vám chodí najíst? Pokud žijete na vesnici, tak by něměl být problém, abyste spolu vyrazili jen tak ven, to vás nic nestojí, jděte spolu na houby, třešně, borůvky... doma usmažte houby, udělejte koláč nebo ovocné knedlíky... Užijete si zábavu, poznáte se navzájem také z jiné stránky, a maminka bude mít o starost míň. Není každý den posvícení a nejste jediní, kdo nemá peněz nazbyt, ale myslím si, že kde se nají tři, nají se i čtyři. Nemusí to být přece hostina, Šalomounovo přísloví praví, že "lepší pokrm ze zeleniny a k tomu láska, než z vykrmeného býka a k tomu nenávist."

Nebo se domluvte, že se sejdete někde na půli cesty, když jet až k němu je pro vás drahé, kde je to pro vás cenově a pro něho časově dostupnější. Když se chce, tak jde téměř všechno, ale musíte chtít oba.

hanszimmer*
hodnocení

0x

Zkus si sním o tom promluvit vym že to bude moc těžký ale pokud tě miluje tak to pochopí a pokud ho požádáš tak určitě tě podpoří pokud tě miluje. já bych se o svojí holku postaral když jí miluji a nechtěl bych žádnou konpenzaci a pochopim to ty jsi v tom vlastně nevině

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]