Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvky na bydlení atd

Od: kolousek17* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chci se zeptat jak to máte s příspěvkama na bydlení dopravu atd nikdy jsem se o to nezajímal tak na co bych eventuálně mohl dostat příspěvek :)Děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

5x

Vzhledem k tomu, že nejsem cikám, tak se o tyto příspěvky nezajímán,

layborr*
hodnocení

2x

Příspěvek můžete dostat na cokoliv , pokud si požádáte ,

portal.mpsv.cz/...

portal.mpsv.cz/...

vyplata.cz/...

hodnocení

2x

Vzhledem k číslu 17 v nicku / nicku Koloušek *smich*/usuzuji, že nejsi dosud plnoletý. Pokud se mýlím, odpusť. Ale pokud to tak je, v tom případě by museli o příspěvky zažádat rodiče. Posuzují se příjmy všech členů domácnosti.

Pokud už pracuješ, najdou se v dnešní době solidní zaměstnavatelé, kteří vyplácejí zaměstnancům příspěvek na dopravu. Podle toho, kolik km to do zaměstnání je. Měla jsem to 8 km a dostávala jsem měsíčně asi 700 Kč na tu dopravu do zaměstnání. A to jsem jezdila na kole /což bylo zaměstnavateli jedno, jaký dopr. prostředek kdo použil/.

Jinak, pokud jsi student či v učení, dej si potvrdit ve škole docházku a můžeš pak získat slevu na jízdném jako žák. Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

O různé příspěvky lze požádat u úřadu práce.Tam lze se dozvědět i podmínky výplaty.

JABRAKA

kolousek17*
hodnocení

0x
Bohužel už ne je mi 24.. Do zaměstnání to mam 80 km a platím hypotéku tak mě právě zajímá na co by mi mohli přispět každá koruna se hodí :)Ten Nick 17 je datum narození v tech letech jsem naštěstí nemel žádné starosti :)
ronyx*

Zdravím,
nejsem těchto předpisů až tak znalý, ale vzhledem k tomu, že platíte hypotéku, tak máte jistě natolik velký příjem, že po jeho propočítání vám podle mého názoru nepřispějí vůbec nic. Na tyhle příspěvky je nárok při nějaké výšce příjmu vzhledem k životnímu minimu a pokud byste splňoval tohle, tak zas nebudete splňovat podmínky pro udělení hypotéky.

iz*
hodnocení

0x

Nejlépe to vystihl Ronyx: Pokud splácíte hypotéku, započítává se výše splátky do Vašich příjmů (o hypotéku, půjčku, ale ani exekuci, oddlužení ... nelze příjmy snížit). Tzn., že na státní sociální podporu ani na pomoc v hmotné nouzi nejspíše "nedosáhnete".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]