Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci přibrat - nejde to

Od: mispulinka* odpovědí: 14 změna:

Ahoj..mám problém s váhopu..snažím se přibrat a jak jim co jim tak mi to nejde... sposutu nocí kvůli tomu přořvu..každej mi říká jak sem hubená..a já se za to stydim... je mi 17 let, mám 170cm a jen 50kg:( nevíte někdo co by mi mohlo pomoct přibrat? havně nepište ať jím! ja jim normálně někdy aý hodně a prostě ne a en přibrat...děkuju za rady

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jsi mladá a na přibírání máš čas. Neboj, všechno přijde. Přestaneš růst. Přijdou děti. Buď ráda, že jsi štíhlá, co by za to kdo dal. Pokud se ti někdo směje, tak to taky třeba proto, že ti závidí. Máš váhu, kterou mají běžně modelky. Hlavně do sebe necpi žádnou chemii a stravuj se normálně. Hlavu vzhůru, já potřebuji zase 20 kilo shodit. Moje žena chodí kole mě a hladí moje poctivě zbudované bříško a jsem taky pro legraci. Pusť noční můry z hlavy. Zbytečně se trápíš a stresuješ, život je přece o něčem jiném ne?

mispulinka*
hodnocení

Já bych se ráda tím přestala trápit...ale tím jak sem vyzáblá se hnusí moje tělo i mě samotné... hezké na tom není vůbec nic, když jsem jen kost a kůže:( snad někdy přijde ten čas kdy začnu trochu přibírat... stačilo by mi pár kilo...:( život není jen o tom..ale rozhodně by se mi žilo v něm lépe, kdyby mi lidé neříkali, že jsem anorektička apod... ale děkuju alespoň trošku mě to povzbudilo:)

mala*

Slyšela jsem, že je na to dobrý NUTRIDRINK. Dá se koupit v každé lékarně, ale je to dost finančně náročné.

Jinak, co se týče skladby jídla, jez hlavně bílkoviny, nejlépe maso, protože z toho rostou svaly. V noci spi, to ti ubírá energii a jak chceš potom přibrat? Nechceš, abysme ti psali o jídle, ale ono je to i o tom jídle. Musíš mít větší příjem energie než výdej, nebo aspoň stejný. Na www.kaloricketabulky.cz si můžeš kontrolovat kaloric.hodnoty každý den. Ale nepřežeň to! Tlustá je horší než být hubená, to se pak těžko shazuje!

Si piš že příjde. Jak jsou na to m tvoji rodiče. Mluvili jste o tom doma s rodiči, je tu samozřejmě i genetika a nemusí být přímo po rodičích. Jednodušeji, po kom jsi. Prober to doma

mispulinka*
hodnocení

Právě že v naší rodině není nikdo silnější...mamka moje trápení zná, ale ona sama při své výšce 165cm má 55 kg... taťka taky není zrovna nějak extra silnej.. takže nějaká ta genetika tady asi bude... asi přestanu myslet na to, že chci přibrat a zkusím na to nemyslet, třeba to přijde a začnu nabírat:)

zuzee*
hodnocení

1x

Netrp se tím. Já jsem také v tvém věku vážila při 166 cm 48 kg. A vůbec mi to nevadilo. Mohla jsem se cpát sladkým (a vším možným) jak chtěla a přibrala jsem max na 50 kg. Pak přišli 2 děti, po prvním porodu jsem zůstala na 55 kg a po druhém mám 63 kg. (je mi 25 let). JAk ráda bych měla aspon těch 55 kg.

Tím chci říct, že možná takhle nezůstaneš napořád. ale ještě nějaké to kilo přibereš.

mispulinka*
hodnocení

Me třeba nevadí, že mám štíhlé nohy a břicho...ale nejvíc mi vadí že nemám žádne rpsa a žádnej zadek:( když vidim mladší kaamrádky že jsou na tom mnohem líp jak já, tak to je docela smutné. nejvíc mi vadějí hubené ruce, ty mám jak párátka:( tak to věřím, že v starším věku a po dětech přiberu a budu třeba azse chtítí ty kila dát dolů: D ae teď by mi bohatě stačilo mít alespoň 55kg:( ale v tom si asi nijak neporučím bohužel..hold někdo je slinej a někdoje jak vyžle, jako já.

zuzee*

Já také nemám velká prsa, sice jsem po porodech přibrala ale prsa bohužel zůstala skoro stejně velká. Hold někdo má štěstí a nabere kilča v prsou...

danuskakal*
hodnocení

0x

v páté třídě jsem vážila 25 kg...neuvěřitelné, štíhlá jsem byla i po dětech, ale po třicítce...to už se musím hlídat. Do té doby jsem jedla všechno, sladký , tučný, zdraví , nezdraví...a nic. Dopřejte si dokud to jde. dana

bobertek*
hodnocení

0x

jednoduchá strava co jí kojenci sunar ,beba atd jeto rychle nahoře hrnek 12 odměrek a cukr zamíchat ohřát a jeto a měsíc nelézt na váhu 3 krát až 5 krát deně.

digggi23*
hodnocení

0x

ahoj, takový problém jsem měla se svojí tříletou dcerou. Pořád byla moc hubená a moc nejedla - už sem nevěděla, co s tím! A pak mi dětská lékařka doporučila denně sladit hroznovým cukrem - po něm je chuť k jídlu! A určitě souhlasím i s doplněním Nutridrinkem!

hodnocení

0x

Jak bylo zmíněno,dobrý je Nutridrink,a také B vitamín zvyšuje chutě k jídlu.Jinak si myslím,že vtomhle věku je lepší být štíhlá,s věkem to pak přijde a budeš třeba po dětech řešit opačný problém.

hablina*
hodnocení

0x

Nech si udělat testy na potravinové alergie, může to být tím.

hodnocení

0x

+Ve tvém věku byl můj se při 173 cm mít 63 kg. A to bylo v době, kdy letěly velké boky, zadky, prsa. Typu Sofia Loren, Lolo Brigita, Laďka Kozderková atd. A já byla jako lunt. *hi* Strašné! Dnes po šedesátce mám nějakých 83, jsou v módě štíhlé ženy a zase jsem nespokojená. Jestli ti mohu poradit, vyprdni se na to. Člověk není věc, třeba váza, po které se vyžaduje, aby byla krásná. Člověk se nějak pohybuje, mluví, směje se, má nějakou povahu, obléká se nějak. A v souhrnu těchto věcí je krása. Znám několik lidí, kteří, když se nepohybují a neotevřou pusu, jsou krásní. Ale když tu pusu otevřou. . .*uf*A je třeba umět udělat z té (námi chápané) nedostatečnosti přednost! Viz Twigy v době všeho velkého. Narovnat se a světe koukej, jaká jde krásná, štíhlá holka! A kdo říká něco jiného, z toho mluví závist. Vůbec se tím netrap, neuvažuj nad tím. Je to zbytečná ztráta času. A taky se nauč pomyslet si:Jaká jsem, taková jsem. Komu se to nelíbí, ať mi vleze na záda :-P A pak- Kdo se směje, s tím se směje celý svět. Kdo pláče, bude plakat sám.*placni* Tvá nespokojenost není v kilech, ale ve tvé hlavě.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]