Nejste přihlášen/a.
Zdravím po delší době jsem se rozhodl, že jediný telefon co bych si už koupil je iPhone. A jelikož nejsem schopen ušetřit 3 výplaty tak si ho musím koupit na splátky. Ale kde mi ho dají na splátky bez tohom že jim budu dokazovat ,že mám práci (mám dohodu) a bez trvalé příjmu (jsem student..) Díky
Navrhněte jakoukoli možnost.
Než telefon splatíte, už bude rozbitý nebo ho ztratíte atd... Na takovou kravinu si brát úvěr. Vy jste se zbláznil.
iPhone si i po 2 rokách drží slušnou cenu. Mobil jsem za celých 10 let co jsem je začal používat ani jednou nerozbil.
Nejlepší by to měl T-mobile, kde bych si o vzal k paušálu, ale nenabízí ten model co potřebuji..
Chlapče, keci v kleci. Žasnu nad vaší naivitou. Doufám, že nestudujete VŠ, když tak alespoň soukromou...
Naivní to není. Pokud neznáte ceny iPhone co se i po 3-4 letech pohybuji na Aukro tak se mrkněte. A dokonce se i prodají.. A co týče ničení tak to bych nechal bez komentáře.
Krásné na té diskuzi je, že máte svůj názor, toho si cením. Také jsem si kdysi myslel, že předělám svět.
Mám taky jednoho známého s podprůměrným platem, pro kterého se stal Apple životním stylem. Sotva splatí jedne model, tak už se prodává nový a on ho musí nutně mít. Tímto stylem splácí už asi 5 let. Týden před výplatou je na suchých rohlících. No hlavně že má styl a ostatní jsou pro něj socky :D
Zkoušel jsem Android mockrát a teď naposled jsem si koupil vlajkovou loď a prostě mi to nevyhovuje. Chtěl bych vyzkoušet něco nového
V čem bude jablíčko jiné než vlajka od Androidu? Holky/kluci to budou obdivovat/slintat? Já mám služný WP i Android a sám se neumím rozhodnout, který OS bude další, ale jabko ne. Koneckonců se dá i vydělat na ten mobil prací a nemusí to trvat tak dlouho.
Ahoj,
v každém resellerovu Applu u nás v Čr nabízí produkty Apple na splátky, někdy i bez navýšení, stačí to sledovat. Každopádně opravdu potřebuješ zrovna Apple? Docela mě překvapila věta jediný elefon co bych si už koupil je jedině iPhone Nic proti němu, sám ho používám, ale kvůli práci a kooperaci s Macbookem/iPadem.
Jak už tu bylo zmíněno nademnou většina lidí si ho kupuje, protože je to stylovka a když už tu stylovku chci mít, přijde mi opravdu hloupé si na to půjčovat, radši si našetřim a vždycyk si lze našetřit, né že ne
Tuhle jsem koukal jakej je rozdíl mezi aplikacema na iOS a Android a přijde, mi že pro Android na to sprominutím serou. Na menší plochu iPhonu se vešlo mnohem víc inforací než phabletovej Android. Jen taková maličkost, ale prostě ten Android už používám hoodně moc let. Prošel jsem si snad vším a už mě to nudí. Zkoušel jsem i WP, ale to fakt už nikdy nechci.
A je fakt, že je to trochu stylovka, teď mám Note 3 je to strašný za 13k jsem dostal obyčejnej plasťák. A ten Android na tom děs a hrůza.
Asi koukám, že fakt nikde splátky nedostanu tak, abych 2 měsíce šetřil a nic neutrácel :/
Školu dělám IT, ale učí nás tam takový věci, že neumíme nic ale aspoň ta maturita..
A vydělat rychle? Při škole když se snažím si vydělám tak 7000. Což není moc, a když ještě utrácím šetřit na iPhone tak půlroku :D
Proto jsem sháněl úvěr ta 1000 měsíčně mě nesežere i když přeplatím, ale těch 15 najednou jen tak nedám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.