Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluh u vodafonu

Od: pavlos® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den.Dcera mela paušál u vodafonu ukončila smlouvu ted ji přišlo ze ma dluh asi 250kc.Problem je ten ze je dlouhodobe v Norsku a prosila mě at to za ni zaplatím. Myslite ze to jde zaplatít v prodejne vodafonu.Ale znam pouze její mob. číslo od vodafonu.Pokud nekdo vi budu rad.dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Zkušenost nemám, ale věřím, že nebudou dělat problém a podle telefonního čísla najdou patřičné údaje, aby byla platba správně přiřazena. Jde koneckonců o jejich peníze.

tel
hodnocení

2x

Můžete to uhradit převodem, složenkou, u stánku operátora... Podstatnou vadou je, že neznáte variabilní symbol platby. To ale zná vaše dcera, když ví, že má dluh... Pokud máte kiosek operátora blízko, zajděte tam. Když ne, zavolejte na jejich linku. Budou ale chtít vždy příslušné heslo.

danys*
Normálně zajdete na pobočku, řekněte tel.číslo a na koho je smlouva vedená a zaplaťte. Žádný problém v tom nevidim

hodnocení

2x
Na prodejně to zaplatit lze, ale účtují si za to poplatek 75,- a je potřeba znát administrátorské heslo, bez toho se vám tam nedostanou. Požádejte tedy svou dceru, aby vám ho řekla.
Jinak v dopise, kde přišlo oznámení o dluhu, přišly i ostatní údaje (číslo účtu, specifický a variabilní symbol), v tom případě to můžete zaplatit i převodem nebo složenkou.
Pokud ale nejste majitel čísla, znát pouze číslo a částku vám nestačí k tomu, abyste zaplatil fakturu. Je potřeba, aby vám majitel řekl víc údajů.

hodnocení

diky všem zajdu tam

killom*
hodnocení

0x

Někdy se na helpdesku chovají jako idioti a já vymyslel jednu fintu ;) Když Vám neřeknou nic bez nějakého identifikačního hesla, tak mluvte s operátorem "teoreticky". Prostě se zeptáte, zda-li teoreticky, když by měla dcera dluh to může kdokoliv zaplatit, ikdyž nevíte žádné další údaje. Apod. Jde o to, že hovory jsou nahrávány a zaměstnanci Vám nesmí nic říct bez příslušného zabezpečení, protože by je osekali na výplatě. Ale určitě bych přišel na pobočku a chtěl to zaplatit. Zdůraznil bych, že Vás nezajímají žádné informace (pokud teda částku znáte) a myslím ,že by to mělo být v pohodě.

hodnocení

Děkuji všem za rady je to vyřešeno. byl jsem u vodafonu to zaplatit ale chtěli po mě ten čtyř mistny kod dcera mi ho poslala tak ok.jinak bez toho kódu bych mel smůlu. jo a navic zaplatit 75kc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]