Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobě nízké teploty

Od: lola* odpovědí: 6 změna:

chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás netuší jaká je příčina,nebo jaký problém

už měsíc mám nízké teploty: 34,1 až 35,7

kdo by věděl co a jak tak budu vděčná za radu i typ

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

3x

vadný teploměr?

hodnocení

2x

Od té doby, co jsme si koupili digitální teploměr, naše teplota nepřesáhla 36°C - poiuze v případě zcela jasné horečky.

cygnus*

Nepobývejte v chladu. Pokud Vám není zima, žádný třes, bledá kůže, tak to pravděpodobně nic nebude, ale jistější je návštěva lékaře.

pb®
hodnocení

2x
Nejíte náhodou léky na snížení teploty? Paralen, Ibalgin... Já mám také normálně nižší teplotu tak do těch 36ti. Když už umírám, naměřím si třeba 36,8. Naposledy jsem měla opravdu teplotu snad před deseti lety při mononukleóze. Doktoři na to nikdy nic neřekli, sestry to nepobírají, dokonce při příjmu v porodnici mi jedna naměřila u mně normálních 35,5, chvíli blbě koukala na teploměr a do papírů napsala 36,5.

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud vás trápí jen ta nízká teplota a ne žádné jiné problémy s tím související, tak se též přikláním k vadnému teploměru.

uska*
hodnocení

0x

Čím to je netuším, ale nejste sama. Normálně mám teplotu 35 st, při zápalu plic 37 a to už mně je na umření. Jinak mi to problémy nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]