Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růst eura, koupit teď?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, Prosím o radu. Snažila jsem se googlit bohužel nerozumím všem ekonomickým pojmům, dnešní kurz eura je řekněme 28 Kč (průměr) bude se to zvedat pořád dál, že to vystoupá třeba až na 32 nebo 33 Kč? Chci si na konci února v Německu koupit auto (asi 4 nebo 5 tisíc euro, což při změně kurzu byť jen o korunu znamená docela dost natož kdyby to vyroslo o 4 nebo 5 korun) a přemýšlím, zda nemám peníze rozměnit již teď. Děkuji za všechny názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
ČNB udržuje kurz na 28kc/euro. Pokud budete mít šanci koupit např za 27.50 kupte kdykoliv. Do 2016 levnější nebude. Tak před 14 dny to možné bylo.
Jde teď nahoru hlavně kurz dolaru, o euro jsem neslyšel.
doplněno 09.01.15 16:40: Ve směnárně smlouvejte, při výměně nad 50tis lze smlouvat dobře a dohodnout na neveřejném kurzu :)
lindaf*
hodnocení

jo jo n ten VIP kurz už jsem se ptala, dokoncec mám i kartičku protože měním často, pracuji příležitostně v Německu, děkuji za radu, já se poptám u nás je směnáren hodně :)

stirecek*
hodnocení

0x

Nad tím jste měla přemýšlet dřív, myslím, že teď už je pozdě. Koruna v posledních dnech drasticky oslabuje, dnes vůči euru cca 28,7 (vás zajímá deviza prodej) a půjde ještě výš 29-30kč. Dolar posílil ještě víc. Myslím, že slušné auto v této cenové relaci koupíte i u nás a ještě ukecáte i nějakou slevu, což ve směnárně neukecáte, max nějaké haléře.

Bu bu bu, kurzy.cz/... :)

9w9ny
hodnocení

0x

Kdyby někdo na 100% věděl, jaký bude přesně kurz příští měsíc, tak by na tom vydělal balík.

hjo
hodnocení

0x

Kupte si auto u nás u prověřených prodejců. Je to podstatně jednodušší a stejně nakonec zjistíte, že nic neušetříte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kurz eura

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]