Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pachová stopa 2

Od: brumovjan* odpovědí: 18 změna:

Ahoj rádci,přeme se v práci s jedním kolegů a furt si mele svou,ne a ne mu to vysvětlit...tvrdí,že se může pachová stopa přenést na peneženku,kdyby byla třeba v bundě a kdybys ses dotkl bundy...že to je totální kravina?

doplněno 09.01.15 15:08:

to by ses musel dotknut peneženky,ale přímo,ne?a ne přes bundu nebo nějakou látku...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x
Copak, máte hrachy?.:) Ano lze přenést pachovou stopu i přes jinou textilii.
brumovjan*
hodnocení

to ne :),jen se unás ztratily nějaké prachy ,tak se hážou různé teorie,atd :)

brumovjan*
hodnocení

on vlastně tvrdí,že to je možné,kdyby jsi třeba chytl bundu a vní peneženku,jako že jí tam nahmatal...tak jde to teda?

repkin*
hodnocení

2x

Pokud je to Vaše bunda, kterou často nosíte, tak má Váš "pach", takže ano, i takto se dá přenést pachová stopa.

doplněno 09.01.15 17:22:

Pres cizi bundu by tam byla v nejakem vetsim pomeru cizi pachova stopa a v mensim pomeru pachova stopa toho cloveka, ktery v ni aktualne byl. Kdo by to ale delal, ze jo?

brumovjan*
hodnocení

Ee,my spis mysleli nejak cizi bunda...
brumovjan*
hodnocení

aha,ale počkej on se bavil o penežence,představ si,že máš v bundě peněženku a šáhneš na bundu a nahmatáš peneženku,jde oto,zda tam může být na té penežnecetvá stopa,jakožto nemajitele :)

cygnus*
hodnocení

2x

Já si myslím, že pachová stopa se dá dotykem přenést na bundu, obzvlášť pokud má dotyčný zpocené ruce, ale časem se pach rozptýlí. Když cítíš "pot" druhého člověka a on svou zpocenou rukou se dotkne "čehokoliv", tak by na daném předmětu měl zanechat pachovou stopu. Ne?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dneska je i nemožné možné. Ale ten, kdo tohle opravdu ví, tak ti to stejně nepoví. Mně připadá značně neobvyklý tvůj zájem o všechny tyhle podrobnosti. Jako vyšetřovateli by mi to možná ledacos napovědělo.

brumovjan*
hodnocení

Mozna ti to tak prijde,ale ja mam ciste svedomicko...jen jsem proste typ cloveka co dovseho vrtam a rad si vse doplnuji,kord kdyz se otom clovek hada s nekym jinym...
faithoncemore*

Ja osobne se priznavam, ze uz o tom cistem svedomi docela pochybuju, kdyz uz je to treti vlakno, kterym stale patras po tom samem - vypada to, ze je to problem, ktery Ti docela zneprijemnil konec roku...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 09.01.15 18:32:

Tim ani nemyslim, ze bys ty penize vzal, spis si myslim, ze kdyz jsi s tou penezenkou byl sam (jak je uvedeno v prvnim vlakne jeste pred Vanoci), ze ses do ni podival a pak pri vyslechu jsi uvedl, ze ses ji ani nedotkl...to je jen muj dojem z Tve nervozity okolo problematiky pachovych stop.

brumovjan*
hodnocení

Ahoj,skoro,ale jen jsem sahal na jeho bundu pred tim co tvrdil,ze se to stalo...ale to jsem uvedl policii do protokolu,jen se treba fakt bojim,ze jsem nanu mohl sahnut pres tu bundu...jinak jsem nic neukradl,a propo policie si zatim mysli,ze prachy nemel,dle kamer a ostatnich vypovedi,ze to na nas usil...
faithoncemore*

Tak pres tu bundu bych se nebala. Tak preju at uz se to dosetri brzy, at mas klid.

brumovjan*
hodnocení

To me rika kazdy...ale ten blby pocit tam je,ale dekuji...
ju*

jjjjj taky si myslím, že máš pěkně nahnáno a už teď si připos...a hezky ti lepí, jj výčitky svědomí a vidina trestu je hezký bubák, pokud sis jen šáhl tak se budeš koupat...pokud jsi kradl šup s tebou za katr, teď máš bobky z každého zazvonění, či zaklepání na dveře...

brumovjan*
hodnocení

strach nemám,nic jsem neukradl!jen je tam blbý pocit...

benderohybac
hodnocení

0x
Neni to blbost zalezi na okolnostech jak je bunda hruba atd, kuze uvolnuje epitely/odumrela kuze ktere se vtlaci do materialu a diky povetrnostnim podminkam/pocasi se muze cast odumrele kuze dostat az na penezenku

iii
hodnocení

0x

pachovy stopy jsou jen neprimy dukaz, zvlast v podobnejch pripadech. tam napr. staci aby sis s dotycnym jen podal ruku a on pak sahl na svou penezenku a v e vterine je pachova stopa tvy ruky i na jeho penezence.. a nemusi jit primo o podani ruky, ale o jakejkoli i daleko mensi kontakt.

buss
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]