Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmyslné výčitky svědomí - co s tím?

Od: karel87 odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych radu. Strašně moc trpím na výčitky svědomí nebo jak to nazvat. Když se něco povede i když se něco nepovede, tak o tom pak musím třeba před spaním přemýšlet, říkám si co jsem měl udělat jinak, co bylo dobře, co bych řekl teď apod.

Jenže o víkendu se mi stala věc za kterou vlastně nemůžu, ale furt mám pocit viny a musím o tom přemýšlet. Jde o to, že u mě na bytě poprvé přespávala přítelkyně. Chodíme spolu už přes 1/4 roku a zatím ke mně nikdy nechtěla nebo se to nehodilo. Samozřejmě to u spaní nezůstalo, celý večer jsme se mazlili a různě na sebe sahali. Ráno došlo na sex. Respektive to je ta věc, co mě celý týden trápí. Samozřejmě byla vzrušená, nejdřív jsem jí dráždil prsty a pak zasunul, ale po pár přírazech (ale nic tvrdýho, spíš takový jemnější) jsem viděl že brečí, dole krev tak jsem se strašně vyděsil co se stalo a v první chvíli jsem si myslel že jsem jí nějak natrhnul a netušil jsem co se děje. Dál samozřejmě nic nebylo, já samozřejmě zmatenej, že jedeme do nemocnice a teprve v tuhle chvíli mi přiznala, že byla panna a že se mi to bála říct, co na to řeknu (jí je 26 a mě 27 takže jsem něco takového absolutně nepředpokládal). Od tý doby nemám vůbec pomyšlení na sex a strašně mě trápí co jsem udělal, ale vím že za to nemůžu. Je mi divný, že to nebylo až do zásunu nijak poznat, jednu pannu jsem už měl, tu bolelo už jenom to, když jsem jí tam strkal jeden prst. Třeba tu blánu měla už nějak narušenou, že to nebylo poznat, ale zase pak po zásunu teklo docela dost krve. Těžko říct, každopádně na klidu mi to moc nepřidává a furt si vůči ní připadám strašně blbě a je mi až trapně když je se mnou za to, co jsem udělal.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, řekl bych, že Vaše výčitky svědomí jsou skutečně nesmyslné. Slečna tam byla dobrovolně a spolupracovala. Tak si ty "výčitky" můžete rozdělit. Ale, není důvod si něco vyčítat a chovejte se k ní normálně. Hlavně to moc nerozmazávejte. Zdravím!

hodnocení

2x

Chtěli jste to oba dva, nemusíte si nic vyčítat. Je to hezké, že slečna své "poprvé" prožila s Vámi. Asi se bála říci Vám to předem, abyste se nezalekl. Ale kdyby to nechtěla, pak by to tak daleko nenechala zajít. Poprvé to není nic moc pro ženu, ale pokud se máte rádi, bude to už jen lepší. Dávejte ji najevo svoji lásku a užívejte si jeden druhého. Výčitky mít opravdu nemusíte.

hodnocení

2x

kolikrát sem píšou 13-ctiletý děcka a hlavu si s tím nelámou, a vy (oba), dospělí lidé se chováte na svůj věk docela neobvykle, pokud máte výčitky, a myslím si, že zbytečné, tak si o tom (oba) promluvte, přece se nebudete kvůli tomu trápit, jste dospělí a tak berte věci jak jsou, a nebo na sebe budte do konce života jen němě koukat?

vecernicek*
hodnocení

0x
Pokud máte často výčitky svědomí za takové.. blbosti.. asi něco není v pořádku. Asi se něco pokazilo v dětství. Možná se na vás podepsala výchova a vztahy s rodiči.
Protože tento problém v nás zanechává hluboké stopy a nejde se ho jen tak zbavit, doporučovala bych psychoterapii. Anebo najít si nějaké knihy.
Takhle v rychlosti mě třeba napadá... čtyři základní formy strachu... ale těch knih je celá rada...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]