Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální dávky vs těhotná na škole

Od: mutenin odpovědí: 3 změna:

KDO PORADÍ?JE MI 19 LET,NEDOKONČILA JSEM STŘEDNÍ ŠKOLU Z DŮVODU TĚHOTENSTVÍ.JSEM NA PRACOVNÍM ÚŘADĚ,NA PODPORU NEMÁM NÁROK,MÁM MOŽNOST ZAŽÁDAT O NĚJAKÉ SOCIÁLNÍ DÁVKY?PŘÍTEL JE NEZAMĚSTNANÝ,NEBYDLÍME SPOLU.PERADÍ MI NĚKDO?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Přitel není podstatný, to není manžel...Bydlíš s rodiči?

789*
hodnocení

0x

Pokud jsi vedenana ÚP, jak píšeš, máš nárok na dávky pomoci v hmotné nouzi:

1.dávka na živobytí- dle život. minima 3110 (osamělá osoba) nebo 2880 (1.osoba v domácnosti, která žádá o dávku v případě, že žije v domácnosti více osob)

2. doplatek na bydlení- dle nákladů na bydlení

Tyto dávky se odvíjí podle toho, zda bydlíš sama. Pokud ne, pak se příjmy ostatních členů rodiny sčítají a vypočítá se život. minimum na osobu. Blíže se dozvíš na Magistrátě města, odd. pomoci v hmotné nouzi pro rodinu a dítě.

hodnocení

0x

Zajít na Sociální oddělení pro rodinu a dítě nejbližšího Úřadu a zeptat se. Vzít si sebou papír a tužku a psát si, co se po vás bude chtít, jaké doklady máte přinést.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]