Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém na WC

Od: prosteja odpovědí: 4 změna:
Ahoj, několikrát jsem si záchodě všimla, jak jsem šla na malou, že v míse plave něco bílého.. dřív toho bylo trošku, ale teď se mi zdá, že toho bývá mnohem víc. :( Není to samozřejmě pokaždé a ani to pokaždé nezkoumám... ale mám z toho strach. Může to být samozřejmě odkáplý výtok.. vypadá to asi jako kousek uvařeného bílku, jestli jste si někdy dělali polívku"Přidej vejce". Nepředpokládám, že by to byla bílkovina nebo tak něco, protože to by asi nebylo tak velké (cca jako nehet od palce). Bojím. Dodávám, že poslední měsíc mám trochu problém s močením, jako bych měla úzkou tu dírku, kterou to odtéká, ale problém vidím jen v tom, že trvá dlouho, než se vyčůrám..přitom dřív to teklo proudem. Když už se mi chce moc, tak to zpočátku někdy ani nejde.. skoro jako by to bylo ucpané. Řezání ani nic podobného nemám. Může to být nějaký zánět? Radši bych babskou radu než doktora.
Taky mám už asi tři měsíce bolesti v podbřišku, střídavě ostrá bolest a křeč. S tím jsem byla na vyšetření, ale na žádném mi na nic nepřišli. Poradte pls.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Osobne bych sel k doktoroj

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zcela určo se objednat na urologii.*bzum* Není to nic bolestivého,udělají rozbor,prohlídnou a zjistí příčinu ,a pravděbodně zahájí preventivní léčbu .) za to nic nedáš a budeš klidnější,že jsi pod kontrolou,a zcela určo hodně pít ovocné čaje,a chodit na malou i když se ti nechce .) zadržování je to to nejhorší,co všichni občas děláme :P
hodně pevné zdarvíčko pa sépi

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, píšeš, že jsi byla na vyšetření. Na jakém? Osobně bych doporučovala absolvovat vyšetření urologické a gynekologické. Z toho, že nemáš řezání či pálení při močení, odhaduji, že může jít o nějaký zánět nebo jiný problém gynekologického rázu, který může mít vliv na močový měchýř a močové cesty. To by vysvětlovalo i ty bolesti v podbřišku. Napadá mě ještě mimoděložní těhotenství... Ale to je už asi moc bujná fantazie.

Já na Tvém místě bych určitě zašla k obvoďákovi, aby mi napsal doporučení na odborná vyšetření, a nemusí to být jen ta, o kterých jsem se zmiňovala... nejsem lékař.

Hodně štěstí!

mazlik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
jo, vyse uvedene rady jsou pravdive, ja mela zanet dvakrat v detstvi, a taky jsem mela to co popisujes - vytok a lecit se to an gynekologii nejak musi. ale nazloutly vytok je pred nebo po menstruaci typicky a neni nijak skodlivy. ten maji snad vsechny holky. a nic si z toho nedelam. ale kvuli te bolesti bych si prave zasla. me to prvne lecily tak ze po dobu 10 dnu mi tam strakali lecive tobolky, ten druhy tak ze se tam napousti strikacky leciveho roztoku... :) myslim ze se nemusis niceho obavat, lecba vetsinou neni bolestiva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]