Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě slečny vztah

Od: amateur odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, ani nevím jak tento dotaz nazvat. Napíšu Vám o dovu ženách které jsem potkal, nic je nespojuje.

Ta první: Jedná se o moji spolužačku která je stejně stará jako já (16) a chodí do vedlejší třídy. Zjistil jsem že je celkem fajn, a musím říct že jsem na ni pořád musel myslet, přijala i moje pozvání na čaj. Jenže se do toho začal míchat jinej borec se kterým se bavila dřív a je celkem takovej divnej, tak jsem mu řekl a potom ještě i napsal ať ji nechá být a že o ni mám zájem. On jí to samozřejmě přeposlal to co jsme si psali. Když jsem ji pak řekl že k ní cítím něco víc tak řekla že ke mě cítí jen to kamarádství, potom mluvila o tom že ji přeposlal tu konverzaci a něco o první dojmu. Rozhodl jsem se že od takové osoby která toho o mě nic moc neví a nechá se takhle zmanipulovat radši ruce pryč. Ještě před tím než jsem ji vyznal lásku byla na zastávce a byla strašně ráda že tam nejsem. O Vánoční prázdninách jsem potkal jinou slečnu která je fajn, a rozhodl jsem se tu ze školy hodit totálně do ignoru. I když vím že to je nevychovaný tak když mě dneska dopoledne zdravila na chodbě, já ji neodpověděl ani se na ni nepodíval a šel dál. Když jsem pak ve škole čekal na zastávce a ona přišla hned se rozloučila s kamarádkou a přivařila se ke mě a ptala se jaké byly prázdniny atd. Nevím na co si hraje nebo jestli mi nechce ublížit ale tohle fakt dělat nemusí, asi ji to budu muset říct.

Teď k té druhé. Tu znám opravdu jen chvíli ale je milá a fajn. Je to prodavačka. Je ji 20 a co je nejhorší má přítel, který je asi tak o dalších 20 let starší jak ona a má po tváři a rukách exém. Nicméně ta slečna se ke mě má, říkám mi zdrobnělinami, sem tam se mě letmo dotkne, dokonce mi dnes dala pusu na tvář. Předminule jsem tak před druhou babkou před ní plácl že jsem její ctitel a ona mi neřekla má přítele nebo tak. Až když ten chlápek dneska přišel tak se jako zmínila že to je její přítel a když si odskočil tak mi říkala že si dá pauzu a bude tak 10 minut stát před vchodem a čistit si hlavu, tak že jí tam můžu potkat - bohužel jsem se nedostavil.

Slečna 1: Jak mám projevit svůj nezájem aby mě nechala být, nebo jí to mám říct do očí? Proč za mnou sama chodí? Přijde mi celkem falešná. Na jednu stranu byla jednou ráda že jsem na zastávce nebyl a teď za mnou sama chodí?
Slečna 2: Má cca 5 let přítele, ale zase odezvy od ní jsou kladné - záleží jestli má o mě zájem nebo je prostě taková hodná a usměvavá na všechny.Klidně bych mu ji přebral nebo aspon se o to pokusil ale nevím jestli na to jít pomaloučku nebo rychle.

Díky za názory

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

První slečna Vám řekla rovnou, že stojí jen o kamarádství. Takže to tak i berte. Jinak sebevědomí Vám tedy určitě nechybí, pokud si myslíte, že druhá slečna, které je 20 let, ukončí pětiletý vztah k vůli šestnáctiletému klučinovi a začne si vztah s ním. Já bych radila, abyste si našel dívku jinou a nezadanou, ale každý svého štěstí strůjcem...

pohanka*
hodnocení

1x

Moc to řešíte a pitváte. Chováte se jako holka, co kdo řekl, jak se kdo zachoval, jedna paní povídala.

Nezapomeňte, že základem vztahu je komunikace, a nemluvit, být uražený, nezdravit, tak to jste se sám shodil. Ješito.

Berte vše buď s humorem, s nadhledem a slušně. Třeba spolužačce řekněte, že Vaše city k ní vyprchaly a co jste jí řekl neplatí.

A té druhé, no nevím, když řekla, že bude venku a Vy projdete okolo s kámošem. Myslím, že by ji potěšilo, když by jste s kamarádem rozloučil a prohodil pár vět s ní. Mě osobně by se to dotklo.

Ale nezoufejte, všechno se zlepší, vybruslíte se a holek ještě jich bude.

doplněno 05.01.15 22:04:

Asi jsem použila neadekvátní výraz, že jste ješitný /možná jenom trošku/, ale napadlo mě příhodnější, že to od Vás bylo spíš dětinské.

amateur
hodnocení

Asi to z toho špatně vyznělo - prošli jsme kolem ní ještě když byla s přítelem v obchodě.

A kvůli slečně č.1 jsem se tolik natrápilo že tohle vidím jako nejlepší východisko.

pohanka*

No s tou starší byste ale získal zkušenosti, to vidím jako velkou výhodu. Jenom nevím, jak zareaguje ten její přítel. Mezi námi, po pěti letech chození je jejich vztah již přechozelý. Buď se vezmou, nebo rozejdou. Nechte to na ní.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. C je správně. S holkama A a B můžeš třeba kamarádit. Jsi mladý a tak to nehroť. Slečna, z plánu C, je už určitě někde na cestě.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Já hlasuji pro slečnu číslo 2 :) ..."bohužel jsem se nedostavil" - proč?

amateur
hodnocení

Byl jsem v té době s kamarádem, ještě jsme spolu kolem ní prošli.A přišlo mi to v tu chvíli nějaký blbý, nechtěl jsem vypadat moc vlezle.

faithoncemore*

Tak snad jsi přitom aspoň něco prohodil (třeba pozdrav s úsměvem?) - připadáš mi celkem sociálně zdatnej, když jsi plácnul před nějakou babčou, že jsi ctitel té prodavačky :) a jestli jsi se jen mlčky zdekoval a ona venku na Tebe čekala, tak jí to holt řekni, že jsi chtěl nacpat kamaráda do mrazáku ke špenátu, abys moh jít za ní, ale že má kamarád moc dlouhý nohy, což Tě moc mrzí :)

amateur
hodnocení

Ne to jsme se zase rozloučili, podali jsem si ruku a asi minutu jsme si tam s ní třepali a loučili se. :)

faithoncemore*

no vidíš, jak jsi šikovnej :)

figurek*
hodnocení

0x

Pomaloučku či rychle? To ti tady nikdo neporadí, protože tvoji dotyčnou slečnu tady nikdo nezná. Některá je hrdá a nechá se dobývat, některá se tobě rozjede sama. Tak už to chodí.

Jen mi řekni, proč tou první pohrdáš, když můžeš mít obě.

doplněno 06.01.15 07:47:

No dobře, ale takhle se chlap nechová. Ty jsi ještě děcko.

amateur
hodnocení

Jak už jsem řekl tou první pohrdám protože si o mě udělala obrázek tím že ji někdo jiný něco o mě napovídal a přeposlal.

A přijde mi taková neupřímná, nevím jestli kvůli tomu aby mi neublížila ale když jsem se s ní o tom chtěl bavit tak uhýbala až se mi to s ní nakonec podařilo dostat. A jak mám vědět jestli se přetvařuje nebo ne.

Tleskne na zastávce radostí z mé nepřítomnosti a pak mi to zapírá. A dneska za mnou sama příjde, třeba nechce vypadat jako že ona je ta svině.

pn64
hodnocení

0x

Ta první slepice (i ta druhá) se ti může hodit do postele, a vykopnout ji můžeš kdy chceš. Dělej zkušenosti, než se oženíš, to bude pro vztah a manželství s tvojí opravdovou láskou jen k dobru *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]