Nejste přihlášen/a.
Ahojte, zdravim Vas, pred mesicem jsem posilal dobirku za 2 500kc, s tim, ze jsem vypsal slozenku, aby mne penize prisly na ucet. Bohuzel po mesici cekani me penize neprisly, tak jsem s podacim listekm utikal na postu - reklamace. Pani si podaci listek okopirovala a chce po mne cislo uctu, kam ty penize se meli odeslat. To jsem se zarazil, protoze mam jeden osobni ucet, a dva sporici uctu a pry si mam vzpomenout, ktere jsem tam psal...ale ja si to proste nepamatuji, ktere cislo uctu jsem dal na slozenku a mam strach, uvest cislo uctu, aby pak nerekli, ze jsem dal spatne cislo uctu a je to moje chyba. Rad bych klidne uvedl vsechny tri cisla uctu, ale proste ze to nejde.
Mam overeno, ze dobirka na druhou stranu prisla a byla zaplacena, vsechny tri uctu jsem prosel dvakrat, jest-li tam tam platba je + jsem prosel vyrocni vypisy a ta platba tam neni a nevim, jak mam dal postupovat. dik za radu
To je blbé,předpokládala bych ,že jsem napsala osobní účet ...pokud bych opravdu nevěděla zkusila bych trvat na tom,aby mi oni řekli na který účet peníze poslali-a příště si dala poslat raději do ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.