Nejste přihlášen/a.
Mám kamaráda, se kterým se občas vídáme a pokecáme atd., jinak se spolu (třeba na fb) moc nebavíme. Na Silvestru jsem se ale do něj jaksi zakoukala. Prostě jsem se na něj v jednu chvíli podívala a bylo to jako... "Sakra, už v tom lítám". Vím ale, že se mu líbí jedna moje kamarádka (bydlí daleko a z její strany asi zájem moc není). O víkendu jsem se hrozně moc opila (on taky) a málem jsme se spolu vyspali (opravdu chyběl jen kousek) - a začal to on. Problém je, že on si to vůbec nepamatuje.. a neví o tom (zatím jsem mu to neřekla, spíš jsem se tak ptala, co si pamatuje, a co vím, tak si nepamatuje vůbec nic). Teď nějak nevím, co mám dělat. Jestli mu to říct nebo ne. A jestli mu říct, že se mi líbí nebo to zamlčet. (Jsme oba 20+ a nezadaní).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.