Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co teď dělat?

Od: mono odpovědí: 3 změna:

Mám kamaráda, se kterým se občas vídáme a pokecáme atd., jinak se spolu (třeba na fb) moc nebavíme. Na Silvestru jsem se ale do něj jaksi zakoukala. Prostě jsem se na něj v jednu chvíli podívala a bylo to jako... "Sakra, už v tom lítám". Vím ale, že se mu líbí jedna moje kamarádka (bydlí daleko a z její strany asi zájem moc není). O víkendu jsem se hrozně moc opila (on taky) a málem jsme se spolu vyspali (opravdu chyběl jen kousek) - a začal to on. Problém je, že on si to vůbec nepamatuje.. a neví o tom (zatím jsem mu to neřekla, spíš jsem se tak ptala, co si pamatuje, a co vím, tak si nepamatuje vůbec nic). Teď nějak nevím, co mám dělat. Jestli mu to říct nebo ne. A jestli mu říct, že se mi líbí nebo to zamlčet. (Jsme oba 20+ a nezadaní).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je dost možné, že si to pamatuje, ale raději dělá, že ne. V opilosti dělají lidí věci, které by za střízliva nedělali, a tak to chce tímto hodit do outu.
Být vámi, neřeším Silvestr a jednoduše mu napište, že o něj máte zájem.

hodnocení

0x
Klidne to zkus , za zkousku moc nedas. Napis mu , ze se ti moc libil silvestr snim , ze byl mily atd... A hrej tajemnou :) bud mila a netlac na pilu :) preji stesticko
mono
hodnocení

To je právě problém, že jemu se líbí jiná holka. Sám to říkal přímo mně. Sice se vídáme a tak, ale vždycky to setkání musím navrhnout já. Navíc ta kámoška je fakt pěkná, kdežto já... nevím no, mám pár kil navíc a nemůžu se jí rovnat v tomto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]