Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O den déle na kontrolu při prac.neschopnosti

Od: kd odpovědí: 2 změna:

Dobrý den co se stane,nebo jaký postih mi hrozí,pokud mám datum kontroly na neschopence u lékaře na 5.1.2015,ale příjdu tam až 6.1.2015?Prac.neschop.vystavena kvuli angíně,ATB doberu dnes.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

3x

Proč spekulovat, co se stane. Zachovejte se slušně. Z razítka lékaře na neschopence si napište číslo, pokud ho nemáte extra, a dopoledne mu zavolejte a omluvte se, samozřejmě nějaký vážný důvod musíte mít. Dostavit se na kontrolu je vaše povinnost. Pokud Vám není dobře, tak tím spíš by jste se měl k lékaři dostavit na kontrolu.

Pokud by jste si chtěl prodloužit marodění o jeden den, tak lékaři řeknete, že se ještě necítíte ve své kůži a každý Vás nechá po ATB pár dní doma, ono by to stejně tak mělo být standartně.

albatros498022*
hodnocení

0x

V tomto případě je možno posuzovat jako porušení léčebného režimu, včetně případných následků. Ono se dá velice těžko vymyslet jak zdržení vysvětlit vycházeje z toho, že marodím tak mám čas kdykoliv, protože se jiné činnosti věnovat nemůžu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]