Nejste přihlášen/a.
Opravdu bude smět homeopatii vykonávat jen lékař? Dříve to tak nebylo. V EU homeopatii mohl vykonávat jen lékař, u nás však ne. Teď už i u nás bude smět praktikovat pro ostatní i lékař.
Je to tak?
Že někdo jde studovat soukromou školu a nezjistí si, zda bude mít uplatnění v životě, je trouba. To nemá s účinností homeopatik nic společného. Já bych také nešla pro homeopatika jinam než k MUDr. Proč bych měla? Rychlokvašky mne nezajímají. Pokud lidé je navštěvují, tak se nedivím, že tvrdí o homeopatikách, že je placebo.
Nechtěla jsem o tom psát takto natvrdo, ale máte všichni pravdu, homeopatie je placebo. Moje kamarádka studovala homeop. školu(soukromou!). Stálo jí to přes 100 tisíc kč. Pánové, co ji založili jsou lékaři. Ale už se studentům "zapomněli" zmínit, že nebudou moci toto praktikovat. V kruzích lekařů se o tom mluví totiž mnoho let, že homeopatii budou smět vykonávat jen lékaři, tak jako v EU.
Hodně lidí co studovali jsou z tohoto dost naštvaní, že jim to majitelé školy neřekli hned před studiem.
Bětka
To už existují i školy na tohle? Mohl bych se zeptat, jak se ta škola jmenuje, resp. kde je (ze zvědavosti)?
Upřímně, kdokoliv jde něco takového studovat, tak si zaslouží takto skončit. Homeopatie by imho nemělo být doktory vůbec předepisováno a vůbec ne označováno jako lék.
Jak vidíte, jsou to lékaři-MUDr a Ing tito lidé už dááávno věděli, že člověk bez lékařského vzdělání to nebude moci provozovat. Jsem přesvědčena, že je to od nich hrozně sprosté. Tato škola se studuje 3 roky. Samozřejmě, že učivo-i knížky jsou mnohdy vydávány nakladatelstvím, které patří těmto lidem, což přináší další zisk.
Navíc tato škola má program, který si studenti koupí. Je možné si kokupit slabší verzi tohoto programu pro homeopaty, ale tito učitelé doporučují svým studentům plnou verzi, která stojí 20 000kč! Nedělám si legraci, klidně si to ověřte. Základní verze tohoto programu stála i 3 000kč, ale jak už jsem zmínila, doporučují plnou verzi. Je to na USB flash kartě.
Hodně studentů, co zjistili, že nemají po vystudování této školy uplatnění se teď zlobí. Představovali si, že jako homeopaté budou mít práci, která jim vydělá a zároveň je baví.
Chtěla bych vám říci, ať si dáváte lidi pozor, ať už jde o cokoliv, ne jen o tento případ, moje kamarádka je tím vším zklamaná, v depresích, peníze jí už ale nikdo nevrátí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.