Nejste přihlášen/a.
zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neznáte ověřenou cestovku na Bulharsko, která jezdí autobusem.
Případně nějakého dopravce,který jezdí do Bulharska
Díky za rady a tipy
Před lety jsem jel autobusem přes Rumunsko a Bulharsko do Turecka a od té doby jsem se zařekl, že nikdy více. Ne kvůli tomu Turecku, ale kvůli Rumunsku a Bulharsku. Jejich silnice (včetně dálnic) jsou čirá hrůza. Pokud ten autobus není z nějakého důležitého důvodu (třeba že chcete poznávat krajinu nebo milujete adrenalínové sporty), tak velmi doporučuji to přehodnotit. To letadlo nebývá až tak drahý.
Jezdíme do Řecka se cestovkou Apollon z Brna. Jezdí i do Bulharska.
ck-apollon.cz/...
Mohu s čistým svědomím doporučit. Ceny slušné, doprava busem vždy v pohodě a dovolená výborná.
V Bulharsku jsem byl dvakrát, za totáče tam byla dovolená super. Koncem devadesátých let jsme tam jeli po ose a velké zklamání, jejich speciality z jehněčího zmizely stejně tak vynikající zmrzlina, špína, smrduté rybí tržiště a ještě nám na hlavní ulici ve Varně drbani rozbili zadní okno a vyluxovali zavazadla. Naštěstí jsme měli peníze a pasy u sebe tak jsme se posunuli do Turecka. Do Bulharska mne již nikdo nedostane. V Řecku i Turecku je to o hodně lepší a hlavně bezpečněji.
Ta cesta se dá v pohodlném buse vydržet, osobně jsem přeježděný za volantem vlastního auta, tak se občas nechám rád povozit od profíku. Večer vysosám pivo a ještě si dám třeba panáka něčeho ostřejšího a noc prospím, ve dne koukám po krajjně a alespoň něcu uvidím. Také si vozíme bágly s výstroji, kartony piva, fernýtek na bavoráky a nějaké živobytí. Letadlem bychom ušetřili nějakou hodinu, zase jsou ale složitější přesuny na letiště i z něj a o pár tisíc dražší. Když si představím nepohodlí abych je vydělal, raději lenoším v buse
Koncem srpna 2014 jsme byli na dovolené v Bulharsku, sice letecky, ale bylo to super. Hotel byl perfektní,stravovali jsme se sami, jenom snídaně jsme měli od nich formou švédských stolů a nemělo to chybu. Všude čisto,obsluha výborná a nikde žádný problém. Jenom bych doporučoval mít s sebou eura a měnit až tam. Pouze mě překvapilo,že se tam už nedomluvíte rusky.Jinak jsme byli spokojeni. Záleží na tom, jak je kdo náročný.
Taky jsem byla před 3 lety v Primorsku letecky a bylo to skoro super. Moře krásně čisté modré, vlny. To v Chorvatsku nejsou vlny. A je v Bulharsku písek. Po jídle mi špatně nebylo a je tam levno. Vše je tam k sehnání a když se tam ztratíte, Češi vám pomohou. Je jich tam spoustu. Nemohla jsem najít cestu zpět v jednu v noci, protože jsme z výletu přijeli o hodinu a půl později, kvůli nehodě a všude byla tma. Naštěstí tam byli Češi, tak mi poradili. V Kittenu taky bylo krásné čisté moře. Akorát s obsluhou jsme nebyli zcela spokojeni. Čekali jsme strašně dlouho než přijde servírka se nás zeptat, co chceme a pak jí hrozně dlouho trvalo, než pití a jídlo přinesla. Bylo to v jedné restauraci hned u pláže. Jinde je to třeba jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.