Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Bulharsku autobusem

Od: jana123* odpovědí: 6 změna:

zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neznáte ověřenou cestovku na Bulharsko, která jezdí autobusem.

Případně nějakého dopravce,který jezdí do Bulharska

Díky za rady a tipy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Před lety jsem jel autobusem přes Rumunsko a Bulharsko do Turecka a od té doby jsem se zařekl, že nikdy více. Ne kvůli tomu Turecku, ale kvůli Rumunsku a Bulharsku. Jejich silnice (včetně dálnic) jsou čirá hrůza. Pokud ten autobus není z nějakého důležitého důvodu (třeba že chcete poznávat krajinu nebo milujete adrenalínové sporty), tak velmi doporučuji to přehodnotit. To letadlo nebývá až tak drahý.

hodnocení

0x
To neni dovolena štrachat se 30hodin v autobuse... Prijedete zlamana jak startka a budete se davat nekolik dni dohromady.

moto*
hodnocení

0x

Jezdíme do Řecka se cestovkou Apollon z Brna. Jezdí i do Bulharska.
ck-apollon.cz/...

Mohu s čistým svědomím doporučit. Ceny slušné, doprava busem vždy v pohodě a dovolená výborná.
V Bulharsku jsem byl dvakrát, za totáče tam byla dovolená super. Koncem devadesátých let jsme tam jeli po ose a velké zklamání, jejich speciality z jehněčího zmizely stejně tak vynikající zmrzlina, špína, smrduté rybí tržiště a ještě nám na hlavní ulici ve Varně drbani rozbili zadní okno a vyluxovali zavazadla. Naštěstí jsme měli peníze a pasy u sebe tak jsme se posunuli do Turecka. Do Bulharska mne již nikdo nedostane. V Řecku i Turecku je to o hodně lepší a hlavně bezpečněji.
Ta cesta se dá v pohodlném buse vydržet, osobně jsem přeježděný za volantem vlastního auta, tak se občas nechám rád povozit od profíku. Večer vysosám pivo a ještě si dám třeba panáka něčeho ostřejšího a noc prospím, ve dne koukám po krajjně a alespoň něcu uvidím. Také si vozíme bágly s výstroji, kartony piva, fernýtek na bavoráky a nějaké živobytí. Letadlem bychom ušetřili nějakou hodinu, zase jsou ale složitější přesuny na letiště i z něj a o pár tisíc dražší. Když si představím nepohodlí abych je vydělal, raději lenoším v buse :)

jarda20*
hodnocení

0x

Koncem srpna 2014 jsme byli na dovolené v Bulharsku, sice letecky, ale bylo to super. Hotel byl perfektní,stravovali jsme se sami, jenom snídaně jsme měli od nich formou švédských stolů a nemělo to chybu. Všude čisto,obsluha výborná a nikde žádný problém. Jenom bych doporučoval mít s sebou eura a měnit až tam. Pouze mě překvapilo,že se tam už nedomluvíte rusky.Jinak jsme byli spokojeni. Záleží na tom, jak je kdo náročný.

Taky jsem byla před 3 lety v Primorsku letecky a bylo to skoro super. Moře krásně čisté modré, vlny. To v Chorvatsku nejsou vlny. A je v Bulharsku písek. Po jídle mi špatně nebylo a je tam levno. Vše je tam k sehnání a když se tam ztratíte, Češi vám pomohou. Je jich tam spoustu. Nemohla jsem najít cestu zpět v jednu v noci, protože jsme z výletu přijeli o hodinu a půl později, kvůli nehodě a všude byla tma. Naštěstí tam byli Češi, tak mi poradili. V Kittenu taky bylo krásné čisté moře. Akorát s obsluhou jsme nebyli zcela spokojeni. Čekali jsme strašně dlouho než přijde servírka se nás zeptat, co chceme a pak jí hrozně dlouho trvalo, než pití a jídlo přinesla. Bylo to v jedné restauraci hned u pláže. Jinde je to třeba jiný.

jarda20*
hodnocení

0x

Ještě dodávám, že město se jmenuje Lozenec byli jsme tam s Čedokem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]