Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek pro zkvalitnění spermatu

Od: moxa* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nevěděl by někdo, jak se jmenují vitamíny pro muže na zkvalitnění spermatu asi za 1000 Kč na měsíc? Jsou určeny mužům, kteří mají špatný spermiogram...kdysi mi je doporučila doktorka, já je už nepotřebuji, ale kamarádka se mně na ně ptá a já si prostě nemůžu vzpomenout na název :( Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Něco levnějšího je zde:

om-ayur.cz/...

A něco zajímavého pak zde:

fitness-produkty.cz/...

Ale přesně by ti to řekla ta doktorka, když jí zavoláš :)

petr123*
hodnocení

0x

Rozhodně neuškodí multivitamíny obsahující Selen. A rozhodně nemusí stát tisícovku, největší část ceny "značkových" multivitamínů je právě ta značka, složení bývá stejné jako u mulťáků za dvě stovky...

moxa*
hodnocení

Ale jo, to jsem jí všechno řekla, ona chce vědět ještě přesně tamten...

liska5
hodnocení

0x

Snížit nadváhu, zařadit pohyb, zinek, E vitamin nalačno, C, A vit. V lékárně Vám nabídnou nějaký komplexní preparát. Více zeleniny, nekouřit, omezit alkohol a živočišné tuky. Dobrá je zelená petržel, dýňová semínka, ořechy, cibule, celer, rajčata, žen-šen, mateří kašička, žloutek, panenský oliv.olej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]