Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistná smlouva - výtisky

Od: tesnost* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zaměstnavatel mi uzavíral pojistku na blbost a já jsem mu podepisoval tři výtisky té pojistné smlouvy (jeden má já), ale už u něj nepracuji a nevím, jestli mi ty dva zbylé výtisky má vrátit. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

předpokládám, že za vás zaměstnavatel hradil i pojistku (a vám to pouze zdaňoval na výplatnici jako příjem), pokud jste ukončil pracovní poměr, tak snad by měla skončit i ta pojistka, o to by se měl asi taky postarat zaměstnavatel, potom patrně žádné výtisky zpět nedostanete

Ze tří podepisovaných výtisků jdou dva na pojišťovnu. Řekl bych, že zaměstnavatel má pouze kopii.

tesnost*
hodnocení

myslím že ta pojistka je na rok, zařídil mi to ten zaměstnavatel, ale pak mi to strhl cca 3000 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]