Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Casamundo - zkušenosti

Od: kol55679876543 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s CK Casamundo? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne nejde o CK, Casamundo neorganizuje žádné zájezdy, pouze zprostředkovává uzavření smluv mezi majiteli objektů a zájemci o pobyt. Já bych si dohledala majitele požadovaného objektu a jednala bych přímo s ním.

Chcete-li ale jednat přes agenturu, pak dejte přednost německé ( www.casamundo.de ). Podle referncí/zkušeností by měli mít nižší provizi.

ckm
hodnocení

0x

Stačí si rozklinout na jejich stránkách O nás a je vám hned jasné, že se nejedná o českou CK. Vůbec o nich neuvažujte, rychle pryč.

mlha*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Má zkušenost je bohužel negativní. Casamundo si bere poplatky za rezervaci, které se musí zaplatit do 10ti dnů od rezervace. Nevidím důvod, proč si objednávat dovolenou u nich, když existuje spousta jiných CK, kde stačí zaplatit až na místě, nebo při zrušení rezervace do 1 týdne před dovolenou nestrhávají vůbec nic.

Toto se Casamundu rozhodně říci nedá! Na začátku února jsme si objednali ubytování v Chorvatsku na červen 2015. Po dvou týdnech jsme museli rezervaci z rodiných důvodů zrušit a oni nám strhli částku 25% z ceny zájezdu!

To je opravdu zlodějina! Proto si pořádně přečtěte Obchodní podmínky - Pozor! ty se liší u každého ubytovacího zařízení!

My jsme to neudělali a přišli jsme o dost peněz. Naštvaní teď můžeme být pouze sami na sebe.

Doporučuji: Booking.com, Hotelgugu.sk.

jaroslavb

Musím nesouhlasit. Nikde sem nenašel takovu nabídku objektů jako má casmaundo. A ceny jsou tak o 1/3 nižší než u jiných CK /alespo%n co sem našel). Jinak neznám cestovku, která by neúčtovala dopředu storno poplatky.

vlkovakvetuse

Byli jsme s Casamundem už 3krát na dovolené.2krát vše proběhlo dobře,ale letos v červenci 2015 v Maďarsku nikoliv.Podle navigace jsme úspěšně našli ulici ve které mělo proběhnout předání klíčů.Uvedené č.popisné tam neexistovalo a pána,kterého jsme měli požádat o ubytování také ne.Tak jsme víc,než hodinu chodili ulicí sem a tam a nic!Casamundo si vzalo 103 euro za něco,pro co nehlo prstem!Byli jsme hrozně zklamaní a naštvaní,to nemusím ani popisovat...Naštěstí v Maďarsku jsou pronájmy skoro v každém domku,takže jsme snadno našli a prožili krásnou dovolenou.Ale s Casamundem už nikdy nikam!

jituska
hodnocení

0x

Hrůza, není to nic jiného než banda arogantních zlodějů. Raději Novasol, či Invii.

filipes
hodnocení

0x

Byl jsem velice překvapen -po zaplacení zálohy přišly informace ,že průvodce neprovází,ale jen rozdá mapy a musíte se pohybovat všude samy,U zájezdu do Indie.U informací o zájezdu tento údaj zamlčují.O zrušení smlouvy Mundo nechtěli vůbec slyšet.Pomocí SOS/sdružení obrany spúotřebitelů/jsem dosáhl vrácení celé zálohy.

Pozor ,abyste se nespálily jako já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]