Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s CK Casamundo? Děkuji
Podle mne nejde o CK, Casamundo neorganizuje žádné zájezdy, pouze zprostředkovává uzavření smluv mezi majiteli objektů a zájemci o pobyt. Já bych si dohledala majitele požadovaného objektu a jednala bych přímo s ním.
Chcete-li ale jednat přes agenturu, pak dejte přednost německé ( www.casamundo.de ). Podle referncí/zkušeností by měli mít nižší provizi.
Dobrý den,
Má zkušenost je bohužel negativní. Casamundo si bere poplatky za rezervaci, které se musí zaplatit do 10ti dnů od rezervace. Nevidím důvod, proč si objednávat dovolenou u nich, když existuje spousta jiných CK, kde stačí zaplatit až na místě, nebo při zrušení rezervace do 1 týdne před dovolenou nestrhávají vůbec nic.
Toto se Casamundu rozhodně říci nedá! Na začátku února jsme si objednali ubytování v Chorvatsku na červen 2015. Po dvou týdnech jsme museli rezervaci z rodiných důvodů zrušit a oni nám strhli částku 25% z ceny zájezdu!
To je opravdu zlodějina! Proto si pořádně přečtěte Obchodní podmínky - Pozor! ty se liší u každého ubytovacího zařízení!
My jsme to neudělali a přišli jsme o dost peněz. Naštvaní teď můžeme být pouze sami na sebe.
Doporučuji: Booking.com, Hotelgugu.sk.
Musím nesouhlasit. Nikde sem nenašel takovu nabídku objektů jako má casmaundo. A ceny jsou tak o 1/3 nižší než u jiných CK /alespo%n co sem našel). Jinak neznám cestovku, která by neúčtovala dopředu storno poplatky.
Byli jsme s Casamundem už 3krát na dovolené.2krát vše proběhlo dobře,ale letos v červenci 2015 v Maďarsku nikoliv.Podle navigace jsme úspěšně našli ulici ve které mělo proběhnout předání klíčů.Uvedené č.popisné tam neexistovalo a pána,kterého jsme měli požádat o ubytování také ne.Tak jsme víc,než hodinu chodili ulicí sem a tam a nic!Casamundo si vzalo 103 euro za něco,pro co nehlo prstem!Byli jsme hrozně zklamaní a naštvaní,to nemusím ani popisovat...Naštěstí v Maďarsku jsou pronájmy skoro v každém domku,takže jsme snadno našli a prožili krásnou dovolenou.Ale s Casamundem už nikdy nikam!
Byl jsem velice překvapen -po zaplacení zálohy přišly informace ,že průvodce neprovází,ale jen rozdá mapy a musíte se pohybovat všude samy,U zájezdu do Indie.U informací o zájezdu tento údaj zamlčují.O zrušení smlouvy Mundo nechtěli vůbec slyšet.Pomocí SOS/sdružení obrany spúotřebitelů/jsem dosáhl vrácení celé zálohy.
Pozor ,abyste se nespálily jako já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.