Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se tancuje na diskotekach

Od: grin odpovědí: 3 změna:

Jak se tancuje na diskotekach?Chtel bych se to naucit.Existuji na to nejake internetove stranky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady máš hned první odkaz z vyhledávače, snad ti to pomůže:

teens.ezin.cz/...

Chce to cit pro rytmus a koukat na ostatní...

toni*
hodnocení

0x

Já si myslím, že se nemusíš nic učit. Skoč na parket a začni se svíjet. Dnes mladí tančí, že mě to připomíná pokročily stav padoucnice. Možná tanec obohatíš o nové prvky.

orang3*
hodnocení

0x

Podívej :) já když jsem byla na diskotéce poprvé, strašně jsem se styděla..pak mě kámoška vzala na parket a řekla mi: uvolni se a snaž se mě napodobit..vůbec se toho neboj, protože je to v pohodě :) a vůbec to není těžké xD můžeš tancovat jakým koliv způsobem do rytmu /kromě poga a tak/...je to v pohodě a docela se i odreaguješ :) přeju hezkou zábavu =P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]