Nejste přihlášen/a.
Miluju sex ze zadu, ale vždy, když ho s pířetelem provozujem, vydává moje ku***čka takový divný zvuky, že smíchem musím přestat. Je to trapné a směšné, jak tomu zabránit? Díky. (Rejpálci, zdržte se komentů)
No co je to divný zvuk? :D Napadá mě buď že se dovnitř dostane vzduch a pak to "prdí" nebo je naopak tak vlhká, že to "mlaská". U toho prvního případu stačí nevytahovat ven celý penis, vždycky nechat aspoň žalud uvnitř a tím pak nebude tlačit dovnitř vzduch, který po úplném zásunu musí ven. A s tím druhým případem nic neuděláte :D
Když se milujete s pířetelem, buďte za ty zvuky ráda... až to nebude mazat, budete muset kupovat různé přípravky... Zkuste si třeba pustit muziku a snažit se myslet na jiné věci, než mlaskání...
doplněno 02.01.15 21:09:Dejte si k sobě ruce - dlaně - a mírně vlhké je stlačte - prostě ten vzduch uchází a dělá zvuk. Můžete si nechat nějaké erotické oblečení, můžete nechat oblečeného (skoro celého) partnera, nebo třeba nemusíte tak divoce přirážet... prostě romantika zezádu
No tak ten zvuk ničemu nevadí, protože oba ví odkuď vyšel :D
Mě spíš dělá problém když se opakuje - poprvé je to vpohodě, podruhý to ještě jde, ale jak ty zvuky pokračují, tak buď já, přítelkyně nebo oba chytneme strašněj výtlem :D a to nám není 15, ale 24 ... :D
Ahoj. U téhle srandy se fakt nemůžu zdržet. Když se nám to s jednou paní stalo poprvé, tak tak se dáma stydlivě zakřenila. Po druhé jsem ji musel napomenout, aby se zbytečně nerozptylovala. Později jsem si všimnul, že se moje souložnice kroutí a nastavuje úmyslně do takové polohy a oddálení ode mě, aby to schválně prdělo. Milování by přece mělo být veselé a příjemné. Tak proč se tomu bránit? Skutečné prdnutí pod vousy, se vším všudy je teprve zážitek. Třeba u 69ítky, bych se už asi moc nesmál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.