Nejste přihlášen/a.
Zdravím :D Chci si udělat tetováni...jen text na ruku...rodiče mi to dovolili ale mám strach z jedné věci a to je škola a sem ještě na základní škole...Myslíte že bych z toho mohl mít třeba ve škole nějaké problémy? Díky všem za odpověď
Jestli Ti to dovolili rodiče, tak škole do toho nic není. Ale: když už se s námi radíš, nechceš se s námi poradit i o tom, zdali zvolený text Ti může způsobit problémy i poté, až dostaneš rozum? ...například v zaměstnání.
V budoucnu - i znak či obrázek může být potíž.. Už si tu stěžovala jedna sestřička, že ji nechtějí v němocnici kvůli tetování. Policajti nesmí být tetovaní na viditelných místech. U učitelů by si někteří ředitelé rozmýšleli přijetí...
Tetování ano - henou ...
doplněno 02.01.15 20:39:tak tam je to ok, ale další pohled můžou mít holky... Moje kamarádka se vdávala a před svatbou rok chodila na odstranění malého znaku - cca 2cm - stálo to nepoměrně víc, než původní tetování... Nastávající prostě nechtěl mít počmáranou nevěstu.
Ano toho sem si vědom že u některých zaměstnání je to potíž...ale já sem pevně rozhodnutý o tom že budu pracovat ve strojírenství... Nevím jestli by mě to třeba mohlo potom posunout i na mistra..nebo něco víc. A tam by možná to tetování už asi vadit mohlo že?
Při svatebním obřadu jsou oba aktéři také pevně rozhodnutí. Za pár let je vše jinak. Pokud chcete být ve strorenství jinde než u svářečky, tedy třeba někde v kanclu a mít styk se zákazníky, pak vás v rozumné firmě neveznou.
Aha..no víte...sem z malého městečka :D Kopřivnice..firem je tu pár, nevim jestli bych se někdy dostal do kanceláře,a proto mám trable,nevím co bude dál třeba za 10 let, třeba budu někde kde jsem ani neplánoval že bych mohl být
Hele, přesvědčovat tě nebudu. Je to tvoje tělo. Ale fakt to nedělej na místě, které je vidět. Tím vidět myslím, když si vezmeš tílko a kraťasy. Jestli nutně musíš být potetovaný, dej si to třeba na zadek nebo někam pod slipy. To ještě pochopím, že to rajcuje a mušeš s tím zažít hezké chvilky, ale se nějaká bude domáhat ukázat ten obrázek .
Proč? Je to za mé našetřené peníze a zasloužil sem si to...nebudu vypisovat jak... a ještě k tomu podle zákona se mohu nechat tetovat už od 14-ti let bez souhlasu rodiču
twinky, tady jde o věc, která tě napadne teď a budeš ji mít celý život... Svatbu lze ukončit rozvodem, ale odstranění tetování může mít také následky... Prostě většina lidí (zvláště ti, kteří tetovaní nejsou nebo museli tetování odstranit) ti to bude rozmlouvat. A jako rodič bych svým dětem do 18ti toto zakázal, pak je s tetováním třeba vyhodil (nevím...), rozhodně bych to ale neschvalovat.
Takto to kolega asi i myslel s tím doktorem... Nejde o to, jestli si našetříš pár stovek, ale že se před všemi "navždy" označkuješ...
No, rodiče jsou mírně řečeno nestandartní, protože dovolit základkou povinnému děcku, aby se tetovalo, to rozumný rodič neudělá, zásluhy a peníze s tím vůbec nesouvisí.
K tetování - klidně se tetovat nechej, ale radila bych počkat do těch 18, než opadnou první nápady a velmi dobře si to promyslíš. Protože, co tam jednou tatér napíše, to už tam zůstane, a za pár let zjistíš, že to vlastně nebyl tak cool nápad a budeš litovat. To samé s umístěním - nevíš, kam tě život zavane, já kupříkladu chtěla na vojenskou školu a k policii. O léta později pracuji ve školce - a tetování mám dvě, dají se lehce schovat, ale proč bych to dělala Nadřízení i rodiče s tím jsou srozuměni, žádný problém, ob vesnici učí kamarádka a taky je tetovaná. Dneska se to už nebere jak před dvaceti lety, ale stále tebou bude určitá část lidí opovrhovat, zvlášť, pokud si dáš výrazné a hodně viditelné tetování.
A taky zvaž, jak se na to budou tvářit třeba učitelé nebo rodiče spolužáků, protože v tvém případě vzhledem k věku půjde veškerá kritika a špatné pohledy na adresu rodičů.
Jednak tetování je druh umění... já o něm taky uvažuji, na rameno... ale nějaký obrázek spojený s hudbou.
Jinak počkej tak do 18. ještě pořád rosteš, a tím jak se mění kůže by se obrázek mohl zdeformovat.
Jinak ten text je o ničem :D radši si to sdílni na FB, nebo si to napiš líhovkou na ruku :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.