Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se proslavit v rapu

Od: fanda2601 odpovědí: 5 změna:

Čau chtěl bych se omluvit že otravuju z každou pitomostí.

Ale jde mi o to že dělám rap a přemýšlým jak se zviditelnit aby se o mě vědělo.

Upřímě říkám že nemám prachy abych nahrával ve studiu takže nahrávám doma.

Bydlím v malé vesnici.

A potřeboval bych poradit kam posílat nahrávky.

Zkoušel jsem to posílat pár českým raperům ale nikdo se mi neozval.

Nedělám to jenom abych nemusel pracovat.Já dělám ve strojírensktví ale jsem v práci od pondělí do soboty a na výplatu mám 12 000 což se mi zdá dost málo na to že tam jsem víc než doma.

Díky za každou dobrou radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

myslím že po masových wrazích po včerejšku bude vědět celá republika. Negativní reklama je taky reklama.

A te´d vážně. Sám se nikdy neproslavíš, ale určitě to půjde přes posluchače a tam musíš cílit. Mladá generace Facebook a youtube. A nějaký bomba klip, nebo aspoň text který bude mít hluboký smysl.

stonek*
hodnocení

0x

Youtube? Cílit na nějakou skupinu posluchačů, provokovat aby se to šířilo, dělat "kvalitní" práci, sledovat výsledky, podle nich se profilovat, zdokonalovat... Pošlete nějaký odkaz ;)

fanda2601
hodnocení

Díky za odpověd mě jde spíš o to že bych potřeboval poradit co dělám špatně.

stonek*

Vložte odkaz ;)

hodnocení

0x

Soundcloud? Mozna by to bylo na navazani nejakych kontaktu o neco lepsi nez YouTube.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]