Nejste přihlášen/a.
Zdar nemá tu nekdo zkusenosti s homecreditem potreboval bych pujcku asi 60 tisic...
Ahoj. Rozhodně pryč od nich. Tahle Kellnerova libůstka, ve které lžou i v jejich reklamách všude, kde píšou, že to u nich stojí jen tu splácenou měsíční částku. Ty děsivý poplatky, tam mají taky a hlavně si důkladně hlídají splátkový kalendář a při sebe menší potíži zruší ty odpočty některých slibovaných splátek. A ony i ty bankovní instituce si ty svý nesplácený úvěry klidně přeprodají dálším vymahačům a exákům a ti si k tomu přihodí další poplatky a sankce. Bacha na ně všechny. Ahoj.
doplněno 02.01.15 16:30:V dřívějších dobách, si půjčovatelé pohlídali, aby se splátka povinného, nedostala včas na jejich účet a už to šlo. Jinak, zkušenost od kámoše.
Pijavice, udělej všechno pro to, abys půjčku nepotřeboval ani od homecreditu, ani od nikoho jiného! Nemusíš mít to, na co si chceš půjčit. Věř, klidně se mineš. Tvůj život nebude ani hezčí, ani zajímavější. Jen si naložíš na hrb povinnost, kterou z tebe nikdo nikdy nesejme. Jen ty sám za velkých obětí. Osud a náhoda mohou být veliké mrchy. Stačí zlomená noha a jsi v háji.
Ono nejen HomeCredit, ale i většina ostatních podobných společností, která má vyloženě na půjčkách založený "byznys" jsou podvodníci. Respektive - pokud splácíš včas a všechno, problém mít nebudeš. Ale běda, jak se splátka opozdí byť o den...
HomeCredit je jeden z nejdražších, vyplatí se za předpokladu, že si půjčíte jen krátce, něco potřebujete honem nutně koupit a tak si půjčíte, ale víte, že tu částku budete moci brzy vrátit, nejlépe obratem. Rozhodně se nezavrtat do nějakého dlouhodobého splácení, to se pak prodraží. Nejlépe je se snažit své problémy vyřešit jinak.
Pokud potřebujete půjčit a máte možnost schválení (nejste v registrech), pak si osobně myslím, že lepší tato společnost než nějaké "rychlé půjčky bez ručení"..
RPSN a podmínky jsou nabízené a vy si je musíte prostudovat. Pokud jsou pro vás akceptovatelné - pak není důvod nepůjčit si.
Já mám osobní zkušenost se dvěma půjčkami a bez problémů. Oproti tomu CITIBank mám kreditku vnucenou blondýnkou v Tescu (měla hezké oči) a od té doby jsem hodně zkusil (nepoužívám ji, je zdarma i vedení, ale reklamy a nabídky každý týden - a pokus o zrušení - 20 minut hovoru ).
Rozdělte si dotaz na dvě části.
1) potřebuji půjčit na dobu určitou, mám předpoklad bezproblémového splacení a očekávám přísun financí... nebo chci vyrazit klín klínem a aktuálně nemám jistotu, že vše splatím? Toto je cesta k exekucím...
2) Než si půjčit od podomních "poskytovatelů půjček", kteří vám můžou ublížit i fyzicky, raději jděte k ověřeným společnostem, které hlídá zákon a obchodní inspekce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.