Nejste přihlášen/a.
Otec mě pověřil nákupem nějakého sex. podpůrného prostředku na netu aby nemusel k doktorce. /Kdo chce, ať si myslí že to chci pro sebe, je mi to jedno/. Nemáte někdo s něčím zkušenosti? Třeba i do zpráv. Nějak se v tom ztrácím.
Já bych vám to důrazně nedoporučovala. Je potřeba, aby ho vyšetřil doktor, než něco takového začne užívat. Opravdu je vysoké procento infarktů způsobeno těmito léky, navíc ty nelegální z internetu jsou terčem kritiky kvůli kvalitě. Pokud si tatínka nechcete zabít, přesvědčte ho, ať si zajde k doktorovi a není problém mu to předepsat. Návštěva tam ho určitě nezabije, ale tohle by mohlo. Bude mít jistotu, že je OK a přípravek není nebezpečný, když ho sežene legálně v lékárně.
doplněno 02.01.15 15:08:Samozřejmě to není jen infarkt, ale též mrtvice, vyskytly se i případy slepoty a hluchoty po požití těhle léků. Je moc důležíté, aby doktor posoudil, jak se lék snáší s léky ostatními, pokud nějaké bere, případně ho varoval před spolupůsobením, např. užíváním nitrátů v součinnosti s užíváním viagry.
Tohle mi připomíná, jak děda začal pár let zpátky při sledování hokeje, když běžela reklama na jeden z "podpůrných prostředků" vyprávět, jak to za něj bylo špatný, když nic takovýho nebylo ... Ale prej začal zvedat činky, hejbat se, přestal s kouřením a rázem všechno fungovalo jako za mlada :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.