Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat o prázdninách?

Od: jamra® odpovědí: 9 změna:

poradíte mi někdo co mam dlat celý dva měsíce?už ted se strašně nudim...:(

výtka
Upozornění od sys strejc 29. 06. 2009 13:18:15

Na odpověď dost málo informací! Zkus alespoň doplnit věk!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A kolik Ti je?

Vyraz stopem k mori, do Finska nebo do Rumunskych Karpat,

najdi si brigadu a vydelavej si nebo jeste lip jenom si vydelavej,

vypln mezery ve vzdelani, nauc se svetovy jazyk,

jet za vzdalenymi pribuznymi do Kanady nebo za babickou do sousedni vesnice,

vem kolo a podnikni cykloturu z Kosic do Ase,...

petr123*
hodnocení

0x

Najdi si prostě nějakého koníčka, navíc se s ním zabavíš nejenom o prázdninách ale po celý rok. Neříkej že tě nic nebaví, každý má něco o čem si říká že by ho to bavilo "kdyby na to měl čas" nebo že by to jednou chtěl zkusit...

Jestli to bude běhání, sbírání známek, lepení modelů nebo třeba balet je jedno. Prima koníček jsou i knížky, když člověk narazí na ten správný žánr který ho baví tak s tím dokáže příjemně strávit hodně času.

lake*
hodnocení

0x

Najdi si práci. To je podle mého nejlepší řešení:)

michalll*
hodnocení

0x

Stanovat? Cestovat? Když nejsou peníze, klidně vlakem? Stopem? S někym?

toni*
hodnocení

0x

" To máme dneska mládež " zpívá se v jedné rockové písní. Dříve jsme neznali mobily, počítače, internet, různé elektronické hry a v televizi byly jen 2 programy. Přesto jsme se nenudili. Dnes jsou děti od mala hýčkané, rozmazlované a chráněné před vším co by jim mohlo komplikovat život. A výsledek? Mládež se nudí - nečte, nesportuje, nepracuje, nechodí do divadla, apod. Nechci to bagatelizovat a vztahovat na všechny, ale podle statistiky nikdy nebylo tolik obézních mladých lidí jako dnes.

Tak že mladej nebo mladá vem do ruky knihu, krompáč nebo hrabě, pádlo, tenisovou raketu, kolečkové brusle, plavky a už nikdy neříkej, že se nudíš. Nazvi to správně - jsi líný nebo líná. A jestli čekáš, že osobně příjde Karel Gott nebo Jaromír Jágr a bude tě bavit tak na to zapomeň a klidně seď a nadávej, jak jsou všichni a všechno otravní.

hodnocení

jasně no..tak hlavně že tě baví urážet...vůbec mě neznáš ani nevíš jestli sem mladá nebo mladej. nasportováno mam v životě dost si myslim, čtu docela pravidelně takže se laskavě uklidni..díky

petr123*

Z toho si nic nedělej, už z dob starého Říma jsou známá díla, kde si tehdejší učenci stěžují na "dnešní mládež" *smich*

katerina*
hodnocení

0x

Co takhle s kamarády nebo kamarádkami udělat nějakou akci jít ven atd. Nebo co se týká delší doby tak naplánovat si cestu někam na přehradu pod stan nebo se jet jen tak někam podívat je spousta možností jak zaplnit čas. Nevím co bych ti ještě poradila, ale já se se třemi dětmi nenudím. A nebo mě napadlo na návštěvy k příbuzným pokud nebydlíte všichni v jednom městě nebo vesnici. Tak snad tě něco napadne a uskutečníš to. Tak krásné prázdniny

gomanek*
hodnocení

0x

Bowling, volejbal, koupaliště, florbal, výlet na ukrajinu, sportovní kemp, pařba s kamarády na chatě, cyklistycký kurz, beachvolejbal, kouření vodní dýmky, tančení ... a spousta dalších věcí co se dá dělat ... toto je jen malý výčet toho co já dělám pravidelně a na prázdniny mám naplánováno, tak proč to také nezkusit *cert**andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]