Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá Fanta

Od: kattie93* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, předem se omlouvám za rubriku, ale nebyla k téhle otázce žádna vhodná. Vhtěla bych se zeptat. V létě jsem byla v Chorvatsku a v obchodech prodávali modrou Fantu jmenovala se Shokata a byla výborná! Nikde v ČR jsem ji ještě neviděla. Nevite, zda-li je někde k sehnání nebo neviděli jste ji někde?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mccitron
hodnocení

0x

Ahoj, kdysi jsem jí v cizině pil, je to asi 3 roky zpět, ale před čtvrt rokem jsem jí viděl prodávat v praze u nějakejch Vietnamců ;) adresu s nepamatuju, ale někde v čr se prodábaj ;)

kattie93*
hodnocení

Moc Děkuji. Jsem z Moravy, takže mám Prahu trošku z ruky... Zkoušela jsem se na internetu podívat na nějakej e-shop a nic mi myslim nenajelo... Ale každopádně budu pátrat!:D

ladinpraha*

salamos*
hodnocení

0x

V jednom litru Fanty je 27 kostek cukru, v light zase Aspartam (v padesátých letech registrovaný v USA jako jed). Je zbytečné se zmiňovat o barvivech. Vesměs jde o chemikálii, ale to při pravidelné konzumaci poznáte onemocněním ledvin nebo poté co se dostaví alergie či kameny v močáku, ledvinách... Kolega (50 let), milovník Coly dnes tráví část svého života na rentgenech, rozstřelováním kamenů a polikáním transparentních látek kvůli rentgenu vnitřních orgánů, bojuje s vysokým tlakem a cukrovkou. Dobrou chuť.

alesek22*
Ale ji nezajima co to obnáší ona chce mod4ou fantu

tadeas*
hodnocení

0x

sehnal jsem jí v jipu ale dala by se sehnat i u vietnamců

mmm*
hodnocení

0x

Já ji viděla prodávat běžně v obchodě. Mmch. taky jsem z Moravy :).

tigrine*
hodnocení

0x

Ahoj, minulý týden jsem na ní koukala u nás v Tescu, zkus tam... :)

lframar
hodnocení

0x

Dobrý den, už před lety jsem se sháněla po "modré Fantě", piju ji vždycky v Chorvatsku. Tady jsem narazila na nepochopení a nezájem, prý zkoušeli Fantu exotic a nebyl zájem..! Takže nic. Teď se možná něco změní, ale zatím jen půllitrovky a jen někde :o(

webbiecz*
hodnocení

0x

Pokud jsem si dobře všimla, tak už u nás běží reklama na Fantu Shokata, takže předpokládám, že bude k dostání i v obchodech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]