Nejste přihlášen/a.
Vážení poradci a poradkyně,
na Štědrý den jsem psala na FB do zpráv všem spolužačkám a spolužákám, které mám v přátelích (cca čtvrtka třídy), že jim přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok. Bohužel jsem později zjistila, že mi nedopatřením unikla jedna spolužačka. Prostě jsem v tu chvíli zapomněla, že jí mám také v přátelích, protože jsme si ještě nic nepsaly a ani neměla žádný nový příspěvek, tak se mi jakoby nepřipamatovala. A mně to mrzí a štve, jelikož jsem to psala i těm, s kterými se běžně nebavím a nekamarádím. Nechtěla bych, aby se to třeba dozvěděla od ostatních, že jsem všem napsala jen jí ne. A tak mě napadlo, jestli by nebylo dobré jí napsat alespoň na Silvestra, že jí přeji vše nejlepší do nového roku. Myslíte, že by to bylo vhodné? Nebo je lepší to nechat být?
Děkuji za rady.
Slušným přáním se nic nezkazí, klidně jí ho pošli.
Jen mě zaráží jedno: podle čeho si vybíráš ve třídě,komu pošleš a komu ne? 25% pošleš, 75% nepošleš. Přitom třída je taková "rodina", kde se lidé velice dobře znají,pomáhají si, dělají společně legrácky. Za mě: poslala bych všem,opravdu celé třídě.
Pokud sis vybírala jen ty opravdu největší kamarády a kamarádky, nedělej si starosti.Píšeš, že si s touto spolužačkou nepíšeš, takže to asi až taková nejlepší kamarádka není. Kdybys neposlala, nic se nestane. To si myslíš, že po návratu do školy bude přehlídka typu?: Mně poslala Eva, Květa, Zdeněk, Slávek, ALE PEPINA NÉ! To by bylo dost pokrytecké, přeji, protože někomu popřát chci a ne proto, aby se pak kamaŕádi svěřovali navzájem, kdo ano a kdo ne.
Přesto jí klidně popřej k Novému roku a těm 75% zbývajících spolužáků taky. Udělá jim to jistě radost. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.