Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám novou přítelkyni,známe se cca 2 měsíce. Chtěl bych nějaký originální nápad na silvestrovskou oslavu čím ji překvapit a lidově řečeno jí vyrazit dech. Vůbec nemám žádné nápady,třeba by mi někdo dokázal poradit a dodat inspiraci.
Vím že je to hloupá otázka ale nejsem moc kreativní člověk a docela mi na ni záleží
Všem předem díky za nápady
Těžko radit, nevím, co ji baví a jak je náročná, kolik máš peněz a času, jestli máš auto, jestli je sportovní nebo romantický typ. Některá ženská omdlí překvapením, když si chlap vymění slipy a vyčistí zuby, jiná potřebuje únos s kočárem s bílými koňmi na konci, večeři na zámku nebo bleskový let do Paříže s koupelí v šampusu v hotelu pod Eiffelovkou. Jinou ohromíš vlastní složenou písničkou, jiná se chce dojmout na muzikálu nebo ji ohromí představení Apassionaty v O2 aréně.
Tak jí namalujte (nechte namalovat) portrét, nebo objednejte pěvce, když je na to umění. Vykladačka z karet, klaun, thajský kuchař, ani striptér by ji asi nepotěšil, i když to je možno domů objednat taky. Pokud to má být překvapení doma, bude to na vás, co předvedete nebo koupíte a já nevím, co umíte. Můžete před oknem rozmístit třeba svíčky do srdíčka a vypustit pak z něj thajský lampion s přáním.
doplněno 29.12.14 23:40:Nebo udělejte skříňku či krabičku plnou malých barevných papírků a na každý z nich napište, proč ji milujete a co na ni obdivujete, nějakou hezkou nebo veselou vzpomínku ap. Taková hladítka po duši.
Ahoj, ono záleží na tom, jaká tvá přítelkyně je. Já třeba nemám ráda nějaké oslavy, tak byste mi třeba udělal radost třeba ryze soukromou akcí, jen my dva. Byla bych ráda, kdybyste přichystal nějaké občerstvení, abych se s tím nemusela dělat, pak už stačí jenom nějaké kvalitní pití a třeba pěkný film. Pak se z toho může vyvinout... Ale nevím, v jaké fázi vztahu jste, jak jste daleko.
Dobře tak to trochu rozšířím
Přítelkyně je taková skromnější,trochu uzavřenejší,oslava bude probíhat u mě v domě jen s nejbližšími přáteli.
Má ráda spíš takové klasické umění
A jak jsme daleko? Chodíme spolu,už došlo na všechno a cítím že zamilovanost je oboustranná,ale chtěl bych jí něčím fakt pořádně překvapit,v dobrém smyslu
No nevím, vidím dva dobré důvody, proč přítelkyni nevyrážet dech.
1. Já jsem sice trochu divná, ale taky dost uzavřená a co se zábavy týká hodně skromná. Překvapení, které by mi "vyrazilo dech", a to ještě před publikem, by mě nepotěšilo. Ono není každé překvapení žádoucí, a podle všeho se ještě neznáte tak dobře, abyste věděl, co by ji opravdu potěšilo. Já prostě nesnáším překvapení, nesnáším nenaplánované akce a věci, o kterých nevím dopředu, hrozně mě to rozhodí. Pozor na to, jestli je přítelkyně stejná nátura, zůstala bych u srdíčka ze svíček. Mě by to určitě potěšilo, jemné romantické gesto, určitě víc než třeba ohňostroj.
2. Na tento aspekt se často v euforii z prvotní zamilovanosti zapomíná, ale uvažte: když ji chcete nějak výrazně překvapit po dvou měsících chození, co vymyslíte po roce? Společný skok do vodopádu? Snídani v Grand canyonu? a po dvou letech let na Měsíc? a po třech letech se zhroutíte, protože nic úžasnějšího nejen nevymyslíte, ale ani nezaplatíte... Na Vašem místě bych zůstala každopádně u něčeho, co dokážete dodržet dlouhodobě a jen občas z toho vybočit něčím opravdu pozoruhodným, např. při žádosti o ruku, to si obvykle ženy pamatují celý život.
Na otázku odpovím - co jí takhle před půlnoci praštit do zad se slovy - jak se máš? To vámi požadované, by mohlo pak přijít samo ..
Prosím tě nic nevymejšlej, jestli budete popíjet, mohlo by se vám to vymknout z rukou, spíš opatrně a drž se radči stranou. Budeš rád, když to ve zdraví přežijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.