Nejste přihlášen/a.
Ahoj je tu nekdo kdo rozumi hodne akcii konkretne americka burza? Dneska sem prisel mrknout na porfolii a penize fuc ze dne na den se akcie reorganizovala na jinou,ktera se asi neobchoduje. zadne zpravy ve svete o tom nemuzu ten novy symbol nikde najit a navic ten stary symbol se obchoduje jako uplne jina akcie s hodnotou 5 vetsi a ma i svou historii coz mi pripada na hlavu postavene, kdyz v minulych letech pod tim symbolem jela uplne jina firma co vyplacela dividendy a ted se jevi jako uplne nekdo jiny schodou okolnosti taky s dividendama.
dal sem dotaz na fio. Reorganizace se mi stala uz asi 3x,ale vzdy na jen jiny symbol a obchodovala se dal.
je to spousta penez takze mam zku... novy rok.
Tak jsem zjistil,ze doslo ke splitu akcie a broker na to reagoval takto jakobych prisel o vsechny penize takze je to nejiste. neco sem prekladal z anglictiny co komu zustane a bylo to takove zmatene. nicmene nechapu proc to prevadi na jiny symbol,kdyz akcie je stale funkcni dale akorat je split 1/4
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.