Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouva na nájem pozemku vs změna majitele

Od: kedar76 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer mám na vás dotaz otec mě přepsal pozemky (orná půda,louky)dotaz zní má to v nájmu soukromní zemědělec a vyplací nájem roční kolem 5-6000,- všichi říkají že je to málo kolik dávají vám a prosím jak je to se smlouvou po přepisu platí dále nebo skončila děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Záleží kde a kolik metrů, kilometrů či jiné míry. Mamka má třeba pole kdesi v prd*lákově na JM a nájem je cca 1000kč/rok

Otázka zní jinak - zda platí nájemní smlouva po změně majitele. Odpověď - ano, smlouva je platná. Pročtěte si nájemní smlouvu a zjistěte si, za jakých podmínek můžete zvýšit nájemné nebo smlouvu dokonce vypovědět.

zztop*

Kdepak otázka zní i jestli je nájem 5000-6000 málo nebo ne.

kedar76
hodnocení

dobrý večer omlouvám se je to 10ha a vysočina

buss
hodnocení

0x

A to za metr, ar, hektar? Když to všichni říkají, tak si je najměte ať zajistí vyšší, jak prosté. Je to na dohodě, smlouvejte!

hodnocení

0x

Mě platí místní kolchozníci nájem za louky ročně kolem 2 500,- Kč. A víš úplně stejně, jako já o tom tvým.

Ono se taky může stát, že vyrazíš za hospodářem s novou, vyšší nájemní smlouvou a od příštího roku si budeš moci obhospodařovat polnosti sám. Protože se ti na to vybodne.

hodnocení

0x

Pronajímám u Znojma cca 5ha a roční zisk po odečtení daně je 2500 Kč. Buďte rád, že máte nájemce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]