Nejste přihlášen/a.
Líbí se vůbec ženám chlapi 200 cm+? Já sám mám 201 cm a dopusud se mi nepodařilo zbalit žádnou holku. Vím že se holkám líbí vysocí muži, ale tak kolem 190 cm, ale ti co jsou nad dva metry, už začínájí vypadat divně. Co si o tom myslíte?
Já si myslím, že to vůbec není v tom, jaký má člověk nos, vlasy, výšku, tloušťku. U člověka nic, žádná část nemůže existovat samostatně. Až komplex vzhledu s projevy (gesta, mimika, řeč) zaujmou. Po prvím okouzlení nastoupí poznávání povahy. A až to celé může něco znamenat. Ale také nemusí. Ne nadarmo se říká: Muži koketují s blondýnkami a berou si tmavovlásky. Vzdychají nad dlouhonohými blondýnkami, ale doopravdy se zamilují do úplně jiné dívky, ženy. Klidně třeba do maličké, kulaté, nakrátko ostříhané prdelinky. Vy se narovnejte, naučte se chodit, ne se klátit jako skládací metr! Buďte laskavý a věřte, že ta, která bude ta pravá, ta teprve příjde. Ještě kolem vás nešla.
Pokud se Vám nedaří najít si děvče, pak nebude chyba v tom, jak jste vysoký. Bude to v tom, co z Vás vyzařuje, jak se chováte, tváříte, jak komunikujete. Někdo je vysoký, jiný menší, někdo štíhlý, někdo při těle. A i přesto se dokáží najít dva na pohled odlišní lidé, kteří si rozumí a je jim spolu dobře. Popřemýšlejte o tom, zda je na vině opravdu Vaše výška, zda je to opravdu to podstatné pro vztah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.