záleží, kde kýlu máte, může to být, ale měla byste si dojít k lékaři, aby vyloučil zvětšenou slezinu a jiné problémy, které se v té oblasti mohou vyskytovat.
doplněno 28.12.14 23:07:
Pokud vás to moc bolí, tak to urgujte s tím, že vás to bolí a máte strach, aby vás vyšetřili akutně.
zdendule
Uz jsem u doktora byla a objednala me na sono az ke konci ledna.., nevim jestli mam kylu ale boli me na levé strane bricha vedle pupiku hmatna bulka ale ne viditelná nekdy me začne bolet i pod levym zebrem a v levém boku střídá se to nekdy to boli tam nekdy tam je mi 17 let a zacinam se bat co to může byt
udělala se mi kýla v jizvě po operaci. Kýla sama o sobě nebolí, nesmí se uskřinout a pokud se zvětšuje, je nejlepší operace. Pokud máš bolesti, je možné, že na něco v břiše tlačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.