Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kýla a bolest

Od: zdendule odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer,
Může od kýly bolet levý bok a pod levým žebrem? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

záleží, kde kýlu máte, může to být, ale měla byste si dojít k lékaři, aby vyloučil zvětšenou slezinu a jiné problémy, které se v té oblasti mohou vyskytovat.

doplněno 28.12.14 23:07:

Pokud vás to moc bolí, tak to urgujte s tím, že vás to bolí a máte strach, aby vás vyšetřili akutně.

zdendule
hodnocení

Uz jsem u doktora byla a objednala me na sono az ke konci ledna.., nevim jestli mam kylu ale boli me na levé strane bricha vedle pupiku hmatna bulka ale ne viditelná nekdy me začne bolet i pod levym zebrem a v levém boku střídá se to nekdy to boli tam nekdy tam je mi 17 let a zacinam se bat co to může byt :(

ria*
hodnocení

0x

Mám pupeční kýlu ( vrácenou po operaci)... když se skřípne, umí to pěkně bolet, ale aby to vystřelovalo až tak daleko,? To se mi nestává..

alenab*
hodnocení

0x

Ahoj,

udělala se mi kýla v jizvě po operaci. Kýla sama o sobě nebolí, nesmí se uskřinout a pokud se zvětšuje, je nejlepší operace. Pokud máš bolesti, je možné, že na něco v břiše tlačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pupeční kýla

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]