Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá doručení balíku?

Od: strait odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho trvá doručení balíku z e-shopu. Hledal jsem to všude možně, nemají to uvedeno ani na stránkách pošty ani na stránkách e-shopu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pošta nemůže vědět, kdy dá e-shop balík na poštu. Zavolejte si do e-shopu a zeptejte se tam. Doby jsou různé --- na druhý den nebo třeba za 4 týdny. Záleží, zda má e-shop zboží skladem nebo čeká na dodání od distributora

ohneta*
hodnocení

0x

Jeden ale klidne i 5 dnů. Teď před vánoci klidně i dýl. Záleží, jaký typ balíku se posílá, třeba Balík do ruky/poštu má přednost před obyčejnými balíky, dodání by mělo být do druhého dne, ale tahle lhůta není garantována.

hop®
Tato lhůta je garantována, v Poštovních podmínkách je napsáno, že Pošta se zavazuje...Takže ať fungují nebo ať platí !Pokud není lhůta dodání dodržena, má odesílatel nárok na vrácení poštovného. Zrovna podobný případ řeším, cituji z mé komunikace s poštou:Stížnost: Zásilka NPxxxxxxxxxxM dle mailu z e-shopu podána dne 20.11. ve 12:31. Dne 21.11. v 19:30 stále na poštu nebyla doručena a má status "Přeprava zásilky k dodací poště". Přes víkend asi nejezdíte, takže zásilka dorazí nejdříve v pondělí (jak mi bylo řečení na přepážce).To ten balíček vezete na trakaři?!Kde je garance doručení do druhého dne?! "Dneska podáte, zítra dodáme" je tedy jen špatný vtip !Část balíčku jsem měl zítra převážet jinam, tak co s tím uděláte? Budete po mně chtít peníze za to, že ho pošlu opět poštou, protože další cesta dodávkovým vozem se mi nevyplatí? !Předem děkuji za vyjádření, xxxOdpověď:Dobrý den, pane xxx,pokud pošta balík "Do ruky" nedodá ve sjednané lhůtě, odesilatel má právo uplatnit reklamaci a to na kterékoli poště předložením originálu podací stvrzenky. V případě nedodání balíku "Do ruky" v sjednaném termínu pošta vrací cenu (dle ceníku).Za způsobené nepříjemnosti přijměte, prosím,omluvu.Nenechme si s*át na hlavu, za včasné doručení platíme, stačí se ozvat !doplněno 26.11.14 20:29: V této době samozřejmě není zahrnutý čas od objednání do podání na poštu...

strait
hodnocení

děkuji, na internetu najdu všechno možné, jenom to co by se mohlo hodit tam často chybí

hodnocení

0x

Ten konkrétní obchod, u kterého eventuelně objednáte svůj produkt, Vám stoprocentně dá vědět, za jak dlouho balík obdržíte. Mám s tím zkušenosti. Nedoporučuji si vybírat "balík do ruky" Č.pošta je velice nespolehlivá a většinou dražší, než ostatní služby. Udělala jsem zrovna tento týden dvě zkušenosti. Balík do ruky mi vůbec nebyl doručen a nakonec mi vysvětlili, že prý je období Vánoc a tudíž nestíhají. Tři dny to leželo na poště, než mne vůbec pošťačka vhodila do schránky papír, že si to mohu vyzvednout. Předevčírem jsem si objednala jiný produkt a už dnes mi ho dovezli domů. prostě jeden den zaplaceno a druhý den doma. Cena dopravného 89 Kč. U pošty 95Kč. a to mi to vůbec nedoručili, musela jsem si pro to sama...

eulalie*
hodnocení

0x

Záleží na typu přepravce, jestli posílají před Českou poštu, nebo pře kurýra typu DPD, PPL... každý to má jinak. A nyní před Vánoci asi všechno bude trvat déle, balíků je všude moc, lidi objednávají na Vánoce jak diví...

gabrielaagama*

DR neboli balik do ruky od ceske posty- je miziva sance na dodani,vetsinou i za pritomnosti zakaznika skonci na poste ulozeny k vlastnimu vyzvednuti,posta zamestnancum nabizi spatne pracovni podminky a pak to bohuzel odnaseji nevinni lide

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]