Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém. Je mi 19 let, od 15ti let žiji sexuálním životem a mám třetího přítele. Jsem s ním šťastná a v sexu nám vše naprosto klape. Do té doby, dokud se nesnaží o můj orgasmus. Nikdy jsem ho nedosáhla. Vždycky se mi to maximálně líbí, užívám si to. Ale potom příjde takový stav, kdy mám pocity na močení a je mi to nepříjemné. Dnes se mi však stalo něco odlišného. Rozbrečela jsem se, vůbec nevím proč, ale cítila jsem se strašně mizerně. Nestalo se vám to někomu? Nevím co mám dělat, je mi to líto, jak kvůli sobě, tak i kvůli příteli, příjde si neschopný, ale já vím, že je chyba ve mě. Nevíte co s tím? Děkuji za odpověď.
musíte to probrat mezi sebou - jinak si bude myslet právě to...
Svěřte se jemu, že u vás orgasmus nemusí nastat - každý jsme jiní a upřímně - raději takto, než ta nemoc s orgasmem 30x do minuty...
Musíte mu důvěřovat a ty pocity nechte doznít, prostě to pusťte, pomočení neřešte, nestane se to, je to jen ten pocit. Problém je blok strachu ve vaší psychice ze ztráty sebekontroly. Věřte mu, odevzdejte se, dejte si pod sebe ručník, abyste se nebála zbytečně nějaké nehody a uvidíte, že to proběhne a bude to krásné. Protože je orgasmus v podstatě křeč, může pocitově v počátcích připomínat pocity před močením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.