Nejste přihlášen/a.
Je mi líto vás všechny otravovat pravidelnou otázkou jak sehnat první pomoc. Do svých problémů jsem se dostala sama,ale bohužel nevím jak z nich ven. Od začátku.Vdala jsem se,splodila dva raubíře a jako každá rodina podepisovala jeden úvěr za druhým.Když však můj manžel zjistil,že už mi nikde nic nedají,tak si našel jinou slečnu a já jsem nemohla udělat nic jiného než se rozvést. Jenže po rozvodu začal jiný kolotoč.Domů mi chodila tuna dopisů s proužky a já jsem, se ocitla na antidepresivech. Našla jsem si druhou práci a pracovala jsem až 500 hodin za měsíc. Jenže to stále nestačilo,až jsem se z toho zhroutila a šáhla si na život. To vše udržuje v tajnosti jen můj přítel a na štěstí mne nevyhodili ani z práce. Jsem nešťastná a nevím kudy kam.Potřebuji pomoc a sháním někoho,kdo by byl ochoten zaplatit mé pohledávky za úpis. Nechci umírat,chci žít pro své děti a třeba i doživotně platit.Ale chci vidět úsměv u mých dětí a jiskru v jejich oku. Chci platit za svou hloupost,ale nikdo mi nechce dát tu šanci. Poraďte mi prosím někdo. Nechci podvodníky kde zaplatím horentní částky a kde nic,tu nic. To už mám za sebou u dvou společností a jednatele jedné znich jsem nechala i zavřít,jenže mi z toho stejně zbyli jen oči pro pláč a ponaučení. Nezlobte se na mé zmatené vypisování.Prosím poraďte mi něco solidního.Děkuji Lenka
Snažně vás prosím tohle nedělejte, dostanete se do mnohem horší situace, hlavně nikomu nepodepisujte žádné směnky ani nic podobného, jděte někam do občanské poradny se všema papírama a poraďte se, nikdy nepoznáte, s kým jednáte a dostanete se do mnohem horší situace. Splácejte co to jde, koukněte se na stránky isir.justice.cz/... stáhněte si formulář na oddlužení soudem a zkuste se o tom poradit s advokátem. Jen si nepůjčujte nikde jinde než u banky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.