Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na oddlužení?

Od: milke* odpovědí: 2 změna:

Je mi líto vás všechny otravovat pravidelnou otázkou jak sehnat první pomoc. Do svých problémů jsem se dostala sama,ale bohužel nevím jak z nich ven. Od začátku.Vdala jsem se,splodila dva raubíře a jako každá rodina podepisovala jeden úvěr za druhým.Když však můj manžel zjistil,že už mi nikde nic nedají,tak si našel jinou slečnu a já jsem nemohla udělat nic jiného než se rozvést. Jenže po rozvodu začal jiný kolotoč.Domů mi chodila tuna dopisů s proužky a já jsem, se ocitla na antidepresivech. Našla jsem si druhou práci a pracovala jsem až 500 hodin za měsíc. Jenže to stále nestačilo,až jsem se z toho zhroutila a šáhla si na život. To vše udržuje v tajnosti jen můj přítel a na štěstí mne nevyhodili ani z práce. Jsem nešťastná a nevím kudy kam.Potřebuji pomoc a sháním někoho,kdo by byl ochoten zaplatit mé pohledávky za úpis. Nechci umírat,chci žít pro své děti a třeba i doživotně platit.Ale chci vidět úsměv u mých dětí a jiskru v jejich oku. Chci platit za svou hloupost,ale nikdo mi nechce dát tu šanci. Poraďte mi prosím někdo. Nechci podvodníky kde zaplatím horentní částky a kde nic,tu nic. To už mám za sebou u dvou společností a jednatele jedné znich jsem nechala i zavřít,jenže mi z toho stejně zbyli jen oči pro pláč a ponaučení. Nezlobte se na mé zmatené vypisování.Prosím poraďte mi něco solidního.Děkuji Lenka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Snažně vás prosím tohle nedělejte, dostanete se do mnohem horší situace, hlavně nikomu nepodepisujte žádné směnky ani nic podobného, jděte někam do občanské poradny se všema papírama a poraďte se, nikdy nepoznáte, s kým jednáte a dostanete se do mnohem horší situace. Splácejte co to jde, koukněte se na stránky isir.justice.cz/... stáhněte si formulář na oddlužení soudem a zkuste se o tom poradit s advokátem. Jen si nepůjčujte nikde jinde než u banky!

milke*
hodnocení

Jsem v již takových problémech,že nevím kudy kam. Banky jsou přede mnou zavřené a na oddlužení od justice nemám dostatek financí ani právo,ještě prý dlužím málo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]