Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat..1.12. jsem nastoupil do práce, ze začátku jsem měl 3 dny školení, potom jsem klasicky nastoupil do práce. Jenže po týdnu, co čert nechtěl, jsem onemocněl a do 23.12. jsem byl na neschopence. Vánoce jsem jel domů, jelikož původně jsem je měl volné a do práce bych měl jít až 29.12. Jenže mám dilema, práce mě nebaví a na leden se mi něco rýsuje a vypadá to nadějně. Je lepší teďka po neschopence ještě nastoupit a potom hned odejít a nebo to vzít při jednom a rovnou odejít? Mimo to se zrovna dvakrát ok necítím. Vánoční zábavy mi dali zabrat..Co by jste dělali v mém případě? Děkuji moc..
To musíš vědět ty jestli to ukončit, být ukončen nebo pokračovat.
Pokud jsi ale ve zkušebce tak je odchod lala.
Hodně zdaru v případné nové hokně
Jojo..Jen jsem nikdy ve zkušebce neodcházel, tak nevím, jak k tomu zaměstnavatel přistupuje, ani jak přesně má vypadat papír o ukončení poměru,
ale tato práce mě opravdu nebaví a nenaplňuje, k tomu se fakt necítím dobře, jen se nemohu rozhodnout, taky další věc, kdybych počkal do 1.ledna, tak už mám za leden uhrazené zdravotní pojištění že?
Pracovní poměr můžeš ukončit hned,ale většina firem má interní dohodu o 3denní oznamovací lhůtě.Prostě oznámit to tři dny předem a buď si je odpracovat nebo zavolat z nemocenské ,že tolikátého ukončíte poměr.Je to i otázka slušnosti.
Vidím to, že zítra zavolám, ať mě naplánují a normálně půjdu do práce, min do konce roku a pak podám papír o ukončení poměru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.