Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevhodný dárek - vrátit nebo prodat?

Od: hloupost odpovědí: 17 změna:

Koupil jsem vibrátor holce, akorát jsem si to rozmyslel a dal jí jako dar něco jiného, i když ho chtěla, přišlo mi to divné. Nicméně těd řeším co s ním, je asi 3 dny starý, nový nepoužitý. Vezmou mi ho, když ho budu chtít vrátit nebo ho musím prodat? Koupí ho vůbec někdo?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Vibrátor je na vracení problematický. Zkuste se poptat přímo v obchodě. Předpokládám, že je v originálním balení, neotevřený - v takovém případě by Vám jej mohli přijmout.

Proč jste si to rozmyslel, když jej přítelkyně chtěla? *nevi*

artik*
hodnocení

0x

Záleží , kde byl koupený .V prodejně vám ho asi nevezmou ( nemaj důvod )

mowla*
hodnocení

0x

Pokud jsi jej koupil na základě netové objednávky, vrátíš jej do 14 dnů snadno (max. zaplatíš poštovné)... Pokud v kamenném krámě, záleží na domluvě s prodavačem/kou - nespíš ti ale ani v ´dobrém případě´ nevrátí peníze, nabídnou ti výměnu za něco jiného... Prodej bude problematický...

doplněno 21.11.12 11:53:

Mimochodem - můžeš jej, případně, přítelkyni věnovat i při jiné příležitosti, ne?

;)

hloupost
hodnocení

byl koupen v erotic city, je ale rozbalen, protože mi ho prodavačka otevřela, aby ukázala, že funguje...

hodnocení

0x

Zkuste ho vrátit. Když se nezeptáte, nedozvíte se to. Pokud to nevyjde, zkuste ho nabídnout k prodeji kamarádům. Poptejte se, třeba se nějaký najde, který by takovým dárkem svoji drahou polovičku, potěšil.

ladaadal*
hodnocení

0x

Vrátit ho zkus, ale vzhledem k otevřenému balení to bude problém. Už kvůli hygieně. Nebylo by lepší, nechat ho k jiné příležitosti, nebo jí ho darovat jen tak, aniž by něco měla? V nejhorším prodat, ale cenově budeš muset jít hodně dolů. Neumím si dost dobře představit, že si takovou věc někdo koupí z druhé ruky (opět hygiena a navíc pocit, že to použil někdo jiný) - i když není použitý, nejde to ověřit a to je problém.

hloupost
hodnocení

Souhlasím s Vámi, koukal jsem na bazoš.cz a je jich tam několik co prodávají vibrátory, dokonce se mi zdá, za až moc vysokou cenu. Jinak koupil jsem ho za 1.600,- a chci ho dát za 600,-... Pokud mi ho nevezmou v prodejně. Co se týče hygieny, tak použit doopravdy nikdy nebyl, mám ho sotva tři dny a přeci jenom existujou různé dezinfekce atd... Co myslíte, koupí ho někdo za 600,- když je tři dny starý a šel jsem s cenou o 1000,- dolu?

Ano, každé zboží má svého kupce. Zkusil bych to na aukro.cz , přihazováním se možná i zvýší cena.

ladaadal*

To si opravdu netroufám odhadnout. Za tyhle peníze už to musí být pěkně luxusní a těžko říct, když už někdo má na takový luxus, zda koupí z druhé ruky. Já vím, že třeba není použitý, ale pro kupujícího budeš cizí člověk a o nepoužitosti lze vést diskusi. Zkus dát inzerát a uvidíš. Možná se ti někdo ozve tady, ale inzerát zkusit můžeš stejně.

btrbrtbrtbtrt

noo prvotně v eroticcity je všechno o 100% předražený takže jsme na ceně 800Kč, takže si myslím že cena 600 není nijak zajímavá.

Já bych jí ho prostě dal.

typ
jaký typ vibrátoru to je? pošli odkaz na cronal@seznam.cz

michaltopic*
hodnocení

0x

Tak ho dej holt tý druhý ... *frajer*

buss
hodnocení

0x

Otázku zda prodejce vezme zboží zpět je nutno položit jen jemu, mimo něj nikdo neví, jak se k tomu postaví. Nebát se! Můžete to prodat, dát holce, darovat jiné(mu), vystavit v sekretáři, vyhodit. Co chcete jiného slyšet?

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych jí ho darovala i když jsi koupil už i něco jiného- ona si ho přála a bude zklamaná, když ho nedostane .Ber to tak a škoda vyhodit jen tak 1000kč - jen protože si myslíš, že je to divné jí dát takovou věc. ;)

cocinkamichalka*

Hahanaj - souhlasím. Taky mi to nepřipadá divné, dostat takový dárek.

prodej
hodnocení

0x

Dobrý den, podařilo se Vám už vibrátor prodat? Díval jsem se na bazoš.cz, kam jste jej umístil a aktuálně máte 64 shlédnutí, to je slušné.*palec*

sebod*

Za pár dní máš vánoce. Dej ho slečně pod stromeček.Jestliže si ho přála, nevidím důvod, proč by to měl být divný dárek . Naopak..Nakonec je to dárek, který přinese radost vám oběma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]