Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem vibrátor holce, akorát jsem si to rozmyslel a dal jí jako dar něco jiného, i když ho chtěla, přišlo mi to divné. Nicméně těd řeším co s ním, je asi 3 dny starý, nový nepoužitý. Vezmou mi ho, když ho budu chtít vrátit nebo ho musím prodat? Koupí ho vůbec někdo?
Pokud jsi jej koupil na základě netové objednávky, vrátíš jej do 14 dnů snadno (max. zaplatíš poštovné)... Pokud v kamenném krámě, záleží na domluvě s prodavačem/kou - nespíš ti ale ani v ´dobrém případě´ nevrátí peníze, nabídnou ti výměnu za něco jiného... Prodej bude problematický...
doplněno 21.11.12 11:53:Mimochodem - můžeš jej, případně, přítelkyni věnovat i při jiné příležitosti, ne?
Vrátit ho zkus, ale vzhledem k otevřenému balení to bude problém. Už kvůli hygieně. Nebylo by lepší, nechat ho k jiné příležitosti, nebo jí ho darovat jen tak, aniž by něco měla? V nejhorším prodat, ale cenově budeš muset jít hodně dolů. Neumím si dost dobře představit, že si takovou věc někdo koupí z druhé ruky (opět hygiena a navíc pocit, že to použil někdo jiný) - i když není použitý, nejde to ověřit a to je problém.
Souhlasím s Vámi, koukal jsem na bazoš.cz a je jich tam několik co prodávají vibrátory, dokonce se mi zdá, za až moc vysokou cenu. Jinak koupil jsem ho za 1.600,- a chci ho dát za 600,-... Pokud mi ho nevezmou v prodejně. Co se týče hygieny, tak použit doopravdy nikdy nebyl, mám ho sotva tři dny a přeci jenom existujou různé dezinfekce atd... Co myslíte, koupí ho někdo za 600,- když je tři dny starý a šel jsem s cenou o 1000,- dolu?
To si opravdu netroufám odhadnout. Za tyhle peníze už to musí být pěkně luxusní a těžko říct, když už někdo má na takový luxus, zda koupí z druhé ruky. Já vím, že třeba není použitý, ale pro kupujícího budeš cizí člověk a o nepoužitosti lze vést diskusi. Zkus dát inzerát a uvidíš. Možná se ti někdo ozve tady, ale inzerát zkusit můžeš stejně.
Dobrý den, podařilo se Vám už vibrátor prodat? Díval jsem se na bazoš.cz, kam jste jej umístil a aktuálně máte 64 shlédnutí, to je slušné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.