Nejste přihlášen/a.
Pekny vecer. Mam uz 4 mesice pritelkyni ale stale mi prijde, ze se boji otevrene mluvit o nejakych tematech, jako treba o sexu. Ne ze bych se o sexu chtel nejak moc bavit ale ted se s pritelkyni snazim domluvit silvestr - rodice jsou doma a ja s pritelkyni jedu na chalupu pres 3 dny. Budeme spolu poprve sami, takze bych cekal ze asi k necemu dojde, 4 mesice jsou asi dost ale ja nikdy predtim nikoho nemel, takze mi vlastne zatim staci jen to, ze me ma kdo obejmout, ze se mam s kym pomazlit nebo polibit a mit rad. Nechci se s ni domlouvat jako ze pojedeme na chalupu a tam bude nase poprve, ale snazil jsem se zjistit jestli je take pripravena ze bychom spolu mohli neco mit... Teda takhle primo jsem se ji zeptat bal, ale kdykoli jsem se dostal k otazce ve smyslu co tam budeme delat po vecerech, tak odbehla od tematu. A v podstate kdyz se narazi na nejake tema se sexualnim podtextem, tak se to snazi co nejrychleji ukoncit a vyhnout se odpovedit. Nevim co s tim. Prijde mi, ze to chceme oba, ale chtel bych se nejak ujistit ze je to opravdu tak, aby hned prvni den na chalupe nedostal stopku, az se pokusim pri mazleni sjet rukama na jeji hrudnik nebo provest nejakou jinou vec. Souhlasila s tim, ze spolu sami 2 budeme 3 dny na chalupe a to ji prece musi byt jasne, ze se o neco pokusim a ze tam nebudeme jen koukat na filmy nebo hrat karty. Resim nesmysly nebo se mam nejak vic snazit v komunikaci?
Jaké je to jinak mezi vámi? Při setkání a loučení proběhne objetí, pusa? Mazlíte se spolu, hladíte?
Pokud ano a nemá proti tomu námitek, myslím si, že už by mohla být připravena i na něco víc. Jistě ji napadlo, že na chatě k něčemu dojde. Jen se o tom ostýchá mluvit. A ani se jí nedivím, byla jsem stejná.
Prostě až bude vhodná chvíle - večer, svíčka, třeba příjemná hudba, sklenička vína...začněte se s ní mazlit, líbat, zkuste jí třeba rozepnout halenku a uvidíte, co Vám dovolí. Pokud by nechtěla, aby došlo až ke styku, nedá se nic dělat, měl byste ji respektovat, i když vím, že to pro Vás bude těžké.
Zkoušejte to pomalu, něžně. Když z toho nebude nic, na dívku proto hned nezanevřete /ona mi nedala, já ji už nechci.../ale zkoušejte to dál a uvidíte, že časem se to poddá. A když ne na Silvestra, tak třeba v lednu...nebo jindy...
Neuspěchejte to, nebuďte nedočkavý a hrrr. Tím se hodně pokazí. Když nebude chtít víc, tak se aspoň pomazlete a pak hrajte ty karty. ** Jaga.
Je to zvláštní, ale jsem přesvědčen že doteky, polibky, hlazení jsou na mnohem vyšší úrovni než komunikace. Ale stále mi přijde, že právě ta komunikace je stejně důležitá jako nějaké doteky. Ona je taková dost podřídivá a přijde mi, že se trochu bojí prosazovat svůj názor nebo bavit se o určitých tématech (kromě toho sexu hlavně o svých pocitech - prostě dělá jí problém říct že mě má ráda, přiznat že je smutná, apod.). Nevím no, je asi trochu nervozní z toho co je/bude (stejně jako já). Také věřím tomu, že když to necháme nějak plynout, že třeba něco bude, jen bych jí nerad nepříjemně překvapil, resp. spíš nepříjemně překvapil sebe tím, že řekne dost a já se budu cítit blbě, že jsem do toho tak šel.
Je to Vaše partnerka,my tady netušíme jaký máte mezi sebou "náboj",jaké jiskření probíhá mezi vámi,když jste sami,ani jak trávíte romantiku spolu.Takže to nechte osudu a na situaci,i kdyby jste o tom mluvili a připravovali se na to,tak to může stát za prd,nejlepší je to když je to neplánovaně a zničeho nic.Já to neplánuji ani ve svém 3-letém vztahu a je to tak nejlepší,když si člověk plánuje,je pak často zklamaný.To raději neplánovat a být příjemně překvapen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.