Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvasinky - jak se jich zbavit?

Od: korbels odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, po 2 atb mám zřejmě problém s kvasinkovou infekcí. Mám takovou lepivou, lesklou a "tenkou" kůži v tříslech a na předkožce u penisu, navíc jsem poslední dobou docela unavený a bolí mě častěji v krku. Kožní vyloučil mykózu, ekzémy a tvrdí, že na té kůži nic není, výtěry z krku - negativní, krevní testy na toxoplazmozu i boreliozu - negativni. Proto si myslím, že půjde o kvasinky.

Můj dotaz zní - jak se jich zbavit, zřejmě jsou v celém těle... Pomůže 2-3 týdenní dieta proti kvasinkám (omezit bílé pečivo, cukr, apod.) + třeba "mazání" postižených míst bílým jogurtem či oplachy v jedlé sodě jakožto zásadě? Nějaké speciální tipy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S tou sodou neblbněte. Jednak je to žíravina, jednak proti kvasinkám můžete jedině kyselým prostředím. Zkuste jogurt (opravdový - český levný). Jinak je to na lékaře. Pokud neví, pak na jiného lékaře.

doplněno 27.12.14 20:50:

nemoci.vitalion.cz/...

paw*
Super je bila Hollandia. Pokud mate pritelkyni, tak pouzijte i pro ni. Je to zabava, namocit jej do jogurtu a pak sup do partnerky. Obcas to s mladou musime takto udelat (a to dela v lekarne, takze bych tomu veril).

hodnocení

2x

Kvasinky jsou bestie ! Pijte co nejvíce kefíru,jezte kysané zelí,prostě všechno to,co kvasinky nemilují.Na oplachy - potírejte postižená místa octem,dejte jej třeba na vatičku nebo tamponek,pomáhá to a navíc,je to přírodní.Žádná atb už neberte,ty to ještě zhoršují,protože vám vytvářejí ještě daleko kyselejší prostředí v organismu,zkrátka samé toxiny.A cukr prosím žádný ! Pijte čistou vodu,jezte také hodně citrusů,citrony,pomeranče,kyselejší mandarinky,jezte kyselá jablka.Nic smaženého,ani tučného.A pozor,rádo se to vrací...

stirecek*
hodnocení

1x
Poslechněte Wamp. Je treba vysadit kyselinotvornou stravu a začít požívat zasaditou, tedy veškeré ovoce a zeleninu - v syrovém stavu.

bambula*
hodnocení

0x

Inulin, magnezium, vitamin B, lněný olej, rybí tuk, proso, palmový olej, čaj z kořene čekanky, zeměžluč, mohou být pokud je bílý povlak na jazyku, bolest kloubů, afty, mastné vlasy, lupy, svědění, pálení, exzém, únava, nadýmání, průjem, nebo zácpa, zápach z kůže, deprese a.t.d.

jaha
hodnocení

0x

Kupte v lékárně Jenamazol. Je bez receptu.

moula*
hodnocení

0x

Kolik máte cukru v krvi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]