Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvázání žaludku

Od: bara032* odpovědí: 4 změna:

Ahoj děkuji za radu a za podporu ano našli mi štitnou žlázu také mám malou funkčnost a ještě k tomu z té nadváhy mám V.krevní tlak.Nikdy jsem neměla problém až když jsem začla přibírat tak jsem to začla řešik ale lékařka mi řekla že prý moc jím ale já moc nejedla spíš zeleninu a ovoce chodila jsem cvičit jezdila na kole a ted nic když už jsem přibrala 50kg tak teprve to začla lékařka řešit ale já jsem ještě předtím to řešila sama skoušela jsem hodně přípravků ale marně.Dokonce jsem naštěvovala poradnu pro redukci váhy ale tam mi jen ubírala jidlo a ubírala až mi řekla že místo jídla mám pít a když budu mít hlad tak jsi mám dát jen okurku ale pokud možno jen pít ale dopadlo to hrozně až jsem se složila bylo mi strašně zle jen jsem se motala ani jsem neměla ani sílu.Můžeta mi poradit kolik to stoji a kam se mám obrátit naten žaludek.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobinac*
hodnocení

0x

ahoj, já už mám tuhle operaci za sebou rok a je to dobré

mě to dělaly v ISCARE v Praze, ale dělaj to i jinde

podle toho jak máš vysoké bmi tě tam vezmou a když vlastně splníš to bmi tak to máš zadarmo (myslím že kolem 30,ale to už si nepamatuju přesně)

oběhneš si jakési kolečko vyšetření - předoperační,gastro,psychologa - a pak tak do měsíce jdeš na výkon. po operaci se jde druhý den domů.

je to trošku tahavá bolest, ale hodně rychle se to zlepšuje a do týdne skoro o ničem nevíš

jestli chceš,můžu ti poslat číslo do téhle nemocnice

bara032*
hodnocení

Ahoj děkuji za odpověd no já měřím 165 a vážím 105kg.to je co a to jsem měla 60.kg mám dvě děti ted jsem rok po porodu vlastně po druhým císařkym řezu mohou mi tu operati udělat.A ten kontakt je moc daleko promě by býlo dobré bud v České Lípě nebo do Liberce.Ale děkuji.Četla jsem že musim po operaci držet djétu a jen tekutou stravu a někomu ta operace nepomůže.To by mě dost štvalo já už vyhodila tolik peněz.No skusím to mé lékařce říct ale ona je taková na prt.Přeji všem krásný den.

bobinac*

tu tekutou stravu musíte mít tak týden, pak kašovitou to celkem tak 3 - 4 týdny, kvůli tomu, aby se ta sponka nešoupla

no s tou dietou, já jí nějak nedtžím. jsem taky ta věčná bojovnice s nadváhou, ale ráda papám a tohle bylo a je pro mě dobrý. když to řeknu takhle - tak místo 10 bramboráků si dám tři *smich*.

já jsem zatím slyšela že každýmu to pomůže, mě se to teď zastavilo, ale 20 kilo mám dole a to už je pěkně znát.

možná že by jste ani ke svý doktorce nemusela, oni si to vyšetření snad dělají samy, teda alespoň v iscare to tak bylo

nebojte se a běžte do toho, určitě budete spokojená, začátek je těžší, ale to každá dieta ne e?

bibik*
hodnocení

0x

Ja byla na podvázání taky. Vřele doporučuji,ale pozor musíte stejně se omezovat a pravidejně a málo jíst. Mám velice dobrou zkušenost ISKARE Praha. Ochota neplatila jsem nic BM mám 38.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]